Suskunlar taraftar grubu: “Muğlaspor yönetimi bizim için bitmiştir”

Suskunlar taraftar grubu:  “Muğlaspor yönetimi bizim için bitmiştir”
Geçtiğimiz günlerde, Yeni sezonda TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek Muğlaspor’un olağan genel kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde...

Geçtiğimiz günlerde, Yeni sezonda TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek Muğlaspor’un olağan genel kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapıldı.  Tek liste ile gidilen genel kurulda, mevcut Başkan Erol Kapiz yeniden göreve seçildi. Yeşil beyazlı takımın Suskunlar taraftar grubu sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ile yönetimin karşısında olduklarını söyleyerek, “Başarılı olamayan insanların kulübü yönetmesi herhangi bir başarı hedeflenmediğinin en büyük göstergesidir” ifadelerine yer verdiler.

Sinem Korkmaz

Geçtiğimiz günlerde tek liste ile gidilen olağan genel kurulunda TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek Muğlaspor’da başkan yeniden Erol Kapiz seçildi. Birkaç gün önce “Takımın başına tek bir ismi istiyoruz” paylaşımları yapan Suskunlar taraftar grubu yeni yaptıkları paylaşım ile Muğlaspor yönetiminin karşısında olduklarını duyurdular.

Suskunlar taraftar grubu yaptıkları paylaşımlarda “Muğlaspor yönetimi bizim için bitmiştir” ifadelerini kullanırken, “Kravatlılar değil atkılılar kazanacak” diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Suskunlar taraftar grubunun paylaşımlar şöyle:

“Gerek kendi evimizde gerekse deplasmanda takımımızı asla yalnız bırakmadık. Deplasmana paramızdan ailemizden feragat ederek gittik. Bu takım için ruhu yeniden yakalamamız için tek bir isme ihtiyacımız var. Bu doğrultuda takımın başına tek bir ismi istiyoruz. Eğer o isim gelmezse ona göre davranacağımızı ve şu güne kadar hep arkasında durduğumuz yönetim kurulunun karşısında olacağımızı bilmenizi isteriz. Kravatlılar değil atkılılar kazanacak!”

“Şu güne kadar her zaman Muğlaspor'un ve Muğlaspor yöneticilerinin her zaman destekçisi olduk. İyi yapılan şeyleri asla göz ardı etmedik ve herkesin eleştirdiği yerde biz destek olup sahip çıktık. Tüm Muğla taraftarları tek bir ismi isterken bunları göz ardı etmek ve onların isteklerini önemsememek kabul edilemez bir durumdur. Bu yüzden Muğlaspor yönetiminin karşısında durmaktan başka bir seçeneğimiz yoktur. Defalarca şans verilen ve başarılı olamayan insanların kulübü yönetmesi herhangi bir başarı hedeflenmediğinin en büyük göstergesidir. Bizim Muğlaspor'a ve Muğlaspor sevdasını yüreğinde taşıyan herkese desteğimiz devam edecektir. Ancak yaşanılan son gelişmelerden sonra. Taraftarın isteklerini önemseyen, başarı hedefleyen ve gerçekten kalbinde Muğlaspor sevgisi olan yeni Muğlaspor yönetimi bizim için bitmiştir yönetimlerde görüşmek üzere!”

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.