Suskunlar Taraftar Grubu: “Şehrin takımına sahip çık”

Suskunlar Taraftar Grubu:  “Şehrin takımına sahip çık”
Muğlaspor Suskunlar Taraftar grubu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile “Şehrin takımına sahip çık” çağrısında bulundu. Muğlaspor’a ekonomik olarak destek olunması gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “Unutmayın...

Muğlaspor Suskunlar Taraftar grubu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile “Şehrin takımına sahip çık” çağrısında bulundu. Muğlaspor’a ekonomik olarak destek olunması gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “Unutmayın ki bu takım ekonomik olarak desteklenmezse kümeye düşer. Peki ya sonra Muğla halkının, Muğlaspor taraftarının yüzüne nasıl bakacaksınız” ifadelerini kullandı.

Sinem Korkmaz

Lige geç başlaması ve ligdeki kötü gidişatıyla adından söz ettiren Muğlaspor’a destek Suskunlar taraftar grubundan geldi. Şehrin takımına sahip çık çağrısında bulunan taraftar grubu,  “Takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız” dediler.

Muğlaspor’un maddi desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak yetkilileri takıma destek olmaya davet eden taraftarlar, “Muğla Valiliği,  Menteşe Kaymakamlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi, Muğlalı esnaflar hepinizden ricamız elinizi taşın altına koyup ikinci dönem bu takımı bu ligde tutmaktır” ifadelerini kullandılar.

Suskunlar Taraftar Grubu:  “Şehrin takımına sahip çık”

“LİGİN DİBİNE DEMİR ATMIŞ DURUMDAYIZ”

Suskunlar 48 isimli taraftar grubunun sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım şu şekilde:

“Tüm Muğla halkının dikkatine! Haftalardır canımızdan çok sevdiğimiz, çocukluk aşkımız ve tek sevdamız Muğlaspor'un vahim durumunu üzülerek izliyoruz. Son senelerin en kötü dönemini geçiriyoruz ve ligin dibine demir atmış durumdayız. Ümitsizliğe kapılmak istemiyoruz ve ikinci yarı takımımızın düzelmesini istiyoruz. Ancak takımızın düzelmesinde önünde engeller var. Gerek maddi gerekse manevi olarak kimse destek olmuyor bunun sonucunda da güçlü bir kadro kurup güçlü bir mücadele sergilenemiyor. İlçe takımları köy takımları bile şampiyonluğa oynarken biz küme düşmeme mücadelesi veriyoruz. Muğlaspor'a yakışan bu değildir hiçbir zamanda olmamıştır. Size bir kaç örnek vermek istiyoruz. Fethiye Esnaf Odası ve Esnaf Hastanesi kulübe bir milyon değerinde yardım yapıyor ancak bizim esnafımız destek olmak yerine Muğlaspor için açılan stantları, etkinlikleri kapattırmaya çalışıp şikâyette bulunuyor. Çocukluğunuzda gençliğinizde hepiniz heyecanla Muğlaspor'un maçına gitmediniz mi? Pazar günleri çocuklarınızla maçlara gelip galibiyeti kutlamadınız mı? Muğlaspor uğruna Isparta’ya Konya’ya gidip üzüntüyü de sevinci de birlikte yaşamadınız mı? Bu soruları Muğlaspor'un önünde duran ve kendi menfaatleri uğruna Muğlaspor'u ekonomik bir darboğaza iten herkese soruyoruz. Unutmayın ki bu takım ekonomik olarak desteklenmezse kümeye düşer. Peki ya sonra Muğla halkının Muğlaspor taraftarının yüzüne nasıl bakacaksınız?”

“SEVDAMIZI SESİMİZ KISILANA KADAR MUĞLASPOR DİYE BAĞIRACAĞIZ”

Açıklamanın devamı şöyle:“Muğla Valiliği, Menteşe Kaymakamlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi,Muğlalı esnaflar  hepinizden ricamız elinizi taşın altına koyup ikinci dönem bu takımı bu ligde tutmaktır. Biz taraftarlar olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız peki ya siz? Muğlaspor bir kişinin değil tüm Muğla halkınındır ve bu takımı bu ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız. Ya güzel günlere birlikte çıkacağız ya da birlikte düşeceğiz. Nerde olursa olsun sevdamızı yüksek sesle haykırıp sesimiz kısılana kadar Muğlaspor diye bağıracağız. Çok yaşa Muğlaspor”

Bu haber toplam 961 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.