SUSKUNLARDAN AÇIKLAMA: “YANLIŞ OLAN ŞEYLERİ ELEŞTİRECEĞİZ”

SUSKUNLARDAN AÇIKLAMA: “YANLIŞ OLAN ŞEYLERİ ELEŞTİRECEĞİZ”
21 Kasım Pazar günü oynanan Muğlaspor- Efeler 09 SFK karşılaşmasından sonra Suskular taraftar grubu tarafından açıklama yapıldı. Takımın şu an bulunduğu durumdan rahatsız olduklarını dile getiren taraftarlar, yapılan açıklamada,...

21 Kasım Pazar günü oynanan Muğlaspor- Efeler 09 SFK karşılaşmasından sonra Suskular taraftar grubu tarafından açıklama yapıldı. Takımın şu an bulunduğu durumdan rahatsız olduklarını dile getiren taraftarlar, yapılan açıklamada, “Doğru yapılan şeyleri desteklediğimiz gibi yanlış olan şeyleri de sonuna kadar eleştireceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) yarışan Muğlaspor’un oynadığı son maç sonrası Suskunlar taraftar grubu tarafından sürece yönelik açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Muğlaspor başkanı unutmamalıdır ki başkanlar gelip geçicidir kalıcı olan Muğlaspor taraftarıdır. Muğlaspor başkanına önerimiz bazı yöneticilerine sahip çıkması ve kulübün başarısı için uğraşmalarıdır” denildi.

“BU DURUMDAN OLDUKÇA RAHATSIZIZ”

Suskunlar tarafından yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“Takımımızın şu an bulunduğu durumdan ve konumdan oldukça rahatsız olduğumuzu belirtmek isteriz. Sene başından bu yana yapılan transferler ve kötü yönetim neticesinde takımımız henüz galibiyetle tanışamamıştır. Tüm bunların yaşanacağını sezon başında yapılan bir telefon görüşmesi sırasında anlamıştık ancak gerek takımımıza duyduğumuz saygıdan gerekse Muğla halkına olan saygımızdan dolayı sesimizi çıkarmadık. Ancak o telefon konuşması esnasında mevcut başkana hedeflerini sorduğumuzda "Siz kimsiniz de bana hedef soruyorsunuz. Benim arkamda binlerce Muğlaspor taraftarı var size ihtiyacım yok" beyanında bulunmuş ve bu egosantrist düşüncesinden sonra gereken tepki kendisine gösterilmiş ve hemen sarfettiği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirtmiştir. Ancak değerli Muğlaspor taraftarı ve Suskunlar taraftar grubu üyeleri gerçeğin ne olduğunu kısa sürede anlamıştır. Tüm bu yapılanlara rağmen takımımıza olan sevdamızdan dolayı tribünde yerimizi almış ve sonuna kadar takımımıza gereken destek gösterilmiştir. Muğlaspor başkanı unutmamalıdır ki başkanlar gelip geçicidir kalıcı olan Muğlaspor taraftarıdır. Muğlaspor başkanına önerimiz bazı yöneticilerine sahip çıkması ve kulübün başarısı için uğraşmalarıdır. Doğru yapılan şeyleri desteklediğimiz gibi yanlış olan şeyleri de sonuna kadar eleştireceğiz.”

Bu haber toplam 368 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.