“T.C” Başkanın Aklına 10 Yıl Sonra Geldi

“T.C” Başkanın Aklına 10 Yıl Sonra Geldi
FERDİ YAVUZ- Başkan, 10 yıl sonra tabelaya “T.C.” ekletti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 10 yıllık Belediye Başkanlığı dönemi boyunca Milas Belediye Başkanlık binasında yer almayan T.C. ibaresini, 10 yıl sonra geçtiğimiz...

FERDİ YAVUZ- Başkan, 10 yıl sonra tabelaya “T.C.” ekletti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 10 yıllık Belediye Başkanlığı dönemi boyunca Milas Belediye Başkanlık binasında yer almayan T.C. ibaresini, 10 yıl sonra geçtiğimiz günlerde ekletti. 2009 ve 2014 seçimlerinde Milas Belediye Başkanlığı’na seçilen Muhammet Tokat, 2019 seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı seçildi. Başkan Tokat ancak 3. Başkanlık döneminde belediye binasına T.C. ibaresini ekletebildi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığı görevine aday olmuş ve belediye başkanı seçilmişti. 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde CHP’den tekrar aday olan ve yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen başkan tokat, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde 3. kez CHP Muğla Milas İlçe Belediye Başkan adayı seçildi ve halen başkanlık görevini sürdürüyor. Milas’ta 10 yıldır belediye başkanlığı yapan Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkanlığı binasının girişinde yer alan Milas Belediyesi tabelasına T.C. ibaresi ekletti. Başkan Tokat, 18 Mayıs 2019 tarihinde T.C ibaresi eklenen ve değişen Belediye tabelasının fotoğrafını kendine ait sosyal medya hesabından müjde niteliğinde paylaştı. Aynı zamanda Başkan Tokat Milas Belediye Başkanlığı Binası önünde 4 Nisan 2019 tarihinde  çekildiği ve “Mazbatalarımızı aldık...Yeni dönem Milas’ımıza hayırlı olsun...” ifadelerinin yer aldığı fotoğrafta Milas Belediye Başkanlığı Binası’nda yer alan tabelada T.C. ibaresinin olmadığı gözlendi.

 “10 Yıl Sonra Gelen T.C.”

Göreve başlayalı yaklaşık iki ay olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın bu hareketi gerek Bodrumlulardan, gerek kamuoyundan beğeni ve takdir toplamıştı. Ancak Milas Belediye Başkanlık görevini 10 yılı aşkın bir süredir sürdüren Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkanlık binasına 10 yıl sonra T.C. ibaresi ekletti. Belediye binasına T.C. eklendikten sonra Muğla ve Milas kamuoyunda Başkan Tokat için “Başkan’ın Aklı Başına 10 Yıl Sonra Geldi.” İfadeleri kullanıldı.

Öte yandan 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Bodrum Belediye Başkanlığı’na göreve yeni seçilen CHP’li Ahmet Aras, geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi hizmet binasının girişine ''T.C.'' ibaresi konulması talimatı üzerine belediye görevlileri harekete geçmişti.  Belediye Başkanlığı görevine ilk defa seçilen Başkan Aras’ın bu talimatından sonra Bodrum Belediyesi hizmet binasının tabelası “T.C. Bodrum Belediye Başkanlığı” olarak değiştirildi.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.