Tabancayla oynayan çocuk kendini vurdu

Tabancayla oynayan çocuk kendini vurdu
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde talihsiz bir olay yaşandı. 11 yaşındaki Mustafa Özpolat, evde bulduğu tabancayla oynarken kazara kendisini vurarak hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Ergani'nin kırsal Savaş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mustafa, evde yalnız olduğu sırada babasına ait tabancayı buldu. Oyuncak zanneden Mustafa, tetiğe basarak ateş etti.

Tabancadan çıkan kurşun, evin duvarına isabet etti. Mustafa, bir süre daha oynadığı tabancanın namlusunu kendisine doğru çevirerek tekrar ateş etti. Silah sesleri üzerine eve gelen komşular, durumu Mustafa'nın ailesine bildirdi.

Kanlar içinde yerde hareketsiz yatan Mustafa'ya ilk müdahaleyi yapan komşuları, olay yerini ambulansa ve jandarmaya haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Mustafa'nın cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından bugün mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu üzücü olay, bir kez daha silahların evlerde ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne seriyor. Ebeveynlerin, çocuklarını silahlardan uzak tutmaları ve bu konuda gerekli önlemleri almaları hayati önem taşıyor.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum