Tablet dağıtımı sürüyor

Tablet dağıtımı sürüyor
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sınırsız eğitim projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla tablet bağışlandı. Tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere...

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sınırsız eğitim projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla tablet bağışlandı. Tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Muğla Valiliği himayelerinde başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen sınırsız eğitim projesi kampanyası hayırseverler, sivil toplum kuruluşları ve belediyelerin katkılarıyla Muğla’da bugüne kadar 5 bin öğrenciye tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

Uzaktan eğitime erişimde güçlük çektiği tespit edilen öğrencilerin ihtiyacı olan tablet bilgisayarlar İl Müdürü Pervin Töre tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Projeye desteklerinden dolayı TOBB Muğla Ticaret Ve Sanayi Odası’na ve Muğla Ticaret Borsası’na teşekkür eden Töre, emanet aldığımız tablet bilgisayarları gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelerinden, tablet bilgisayarına kavuşan 8 yaşındaki Ela Can, “Geçirdiğimiz pandemi sürecinde arkadaşlarımdan geri kalıyordum. Ama artık derslerime daha çok çalışma imkânım oldu. Milli Eğitim Müdürüm Pervin Töre’ye çok teşekkür ederim. İleride bende bir gün ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunmak istiyorum” dedi.

Ela Can’ın babası Baba Halit Can ise,  “Başta devlet büyüklerimize, aracı olan siz basın mensuplarımıza çok teşekkür ederim. Artık çocuklarımın yüzü gülüyor bir baba için bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Pandemi dönemi hepimizi kötü etkiledi. Özellikle öğrenciler derslerinde etkili olmadı, okullarından uzak kaldılar. Artık derslerinden geri kalmayacaklar. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Öte yandan 13 yaşındaki Ela Sarı, “Derslerime zorlukla giriyordum. Artık çok mutluyum. Bende diğer öğrenciler gibi online olarak eğitime devam edebileceğim. İleride bende öğretmen olmak istiyorum. Ve hayallerimi gerçekleştirmek için derslerime girmem gerekli, yetkili kişilere çok teşekkür ediyorum. Ben ve benim gibi öğrencileri unutmayın” dedi.

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.