Tabletler Milli Eğitim’e teslim edildi

Tabletler Milli Eğitim’e teslim edildi
Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) üyeleri tarafından başlatılan tablet bağış kampanyası kapsamında Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in çağrısı...

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) üyeleri tarafından başlatılan tablet bağış kampanyası kapsamında Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in çağrısı sonucunda öğrencilere ulaştırılması için bilgisayarlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Uzaktan eğitimde birçok öğrencinin tableti veya bilgisayarı olmaması nedeniyle eğitim programlarının izleyemediği anlaşılınca Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in tablet bağış kampanya çağrısı üzerine oda üyeleri bağışladıkları tabletleri MİTSO'ya göndermeye başladı.

MİTSO'da biriken tabletler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

TABLET BAĞIŞ KAMPANYASI SÜRÜYOR

Bağışların devam ettiğini dile getiren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için başlattığımız tablet kampanyasına üyelerimiz ilgi gösterdiler. Odamıza yapılan tablet bağışları sürüyor. Biz de ilk elde biriken tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettik. Tabletler odamızda biriktikçe biz de onları Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Bağışlanan tabletleri Milli Eğitim’e veriyoruz. Onlar da köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleyerek, tabletleri dağıtıyorlar. Bu nedenle velilerimizin odamıza değil ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor" diye konuştu.

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.