Tahliye hattı sorununu çözüme kavuştu

Tahliye hattı sorununu çözüme kavuştu
Ortaca Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Ortakesik mevkiinde sokak arasında bulunan ve mülkiyeti vatandaşa ait bir arazide yapılacak çalışma için, arazi sahibinden...

Ortaca Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Ortakesik mevkiinde sokak arasında bulunan ve mülkiyeti vatandaşa ait bir arazide yapılacak çalışma için, arazi sahibinden muvafakat alınarak yağmur suyu tahliye hattı döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı.

Muğla’nın Ortaca İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde Sokak arasında bulunan arazide yapılacak çalışma için, arazi sahibinden muvafakat alınarak yağmur suyu tahliye hattı döşeme çalışmaları başladı.

Vatandaşların mağduriyet yaşadığı sokaklardaki çalışmaları yerinde inceleyen Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir konuya ilişkin, ‘’Güzelyurt Mahallesi Ortakesik mevkii 1709. ve 1711. Sokaklarda vatandaşlarımızdan gelen talepleri geçtiğimiz günlerde teknik ekiplerimizle yerinde inceleyerek vatandaşlarımız ile istişarede bulunduk. Vatandaşlarımızın yıllardan beri çözülemeyen yolların su altında kalması sorununu çözmek için girişimlerde bulunarak özel mülkiyet alanında bulunan araziden su tahliye kanalı geçirmek için bir vatandaşımızdan muvafakatname aldık. Muvakatnamenin alınması ve MUSKİ’den malzeme temininin yapılması ile Ortaca Belediye ekiplerimiz çalışmalarına başladı ve 1709. Sokak ve 1711. Sokakta bulunan vatandaşlarımızın yıllardan beri çözülemeyen sorununu en kısa sürede çözdü. Hizmet için çıktığımız bu yolda, çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.