Takımlarımızın 4 haftalık karneleri iç açıcı değil

Takımlarımızın 4 haftalık karneleri iç açıcı değil
Profesyonel liglerde mücadele eden takımlarımızdan iki yeşil beyazlı ekip Muğlaspor ve Bodrumspor ilk 4 haftada aldığı sonuçlarla aradığını bulamazken,...

Profesyonel liglerde mücadele eden takımlarımızdan iki yeşil beyazlı ekip Muğlaspor ve Bodrumspor ilk 4 haftada aldığı sonuçlarla aradığını bulamazken, Fethiyespor ise, daha iyi bir performans sergileyip 2 galibiyet almayı başardı.

Spor Servisi

Spor Servisimiz olarak, Muğla ilinin profesyonel liglerdeki 3 takımı olan Bodrumspor, Muğlaspor ve Fethiyespor’un ilk 4 haftadaki durumunu değerlendirdik.

Takımlarımızdan Muğlaspor geçen 4 haftada henüz galibiyetle tanışamazken, Bodrumspor sadece 1 galibiyet alabildi. Fethiyespor ise, her iki takıma göre daha iyi bir performans sergileyip 2 galibiyet almayı başardı.

MUĞLASPOR

Özellikle Muğlaspor galibiyet alamadığı gibi gol yollarındaki sıkıntısıyla da dikkat çekiyor. Yeşil beyazlı ekip, 4 haftada sadece 2 kez fileleri havalandırabilirken, kalesinde 6 gol görerek, ligdeki kötü gidişatını averaj açısından da sürdürdü ve 17 takımın bulunduğu grubunda -4 averaj ve 1 puanla 15’nci sıraya gerileyerek, düşme adayı takım olma korkusu yaşamaya başladı.

Muğlaspor ligdeki elde ettiği 1 puanı 3. hafta Sultabeyli deplasmanından 1-1’lik skor sonucu almıştı. Muğlaspor mağlubiyetlerini ise, ilk hafta Düzcespor deplasmanında 3-1, ikinci hafta kendi evinde Orduspor’a 1-0 ve yine kendi evinde ağırladığı 1954 Kelkitspor’a karşı almıştı. Muğlaspor 17 Ekim Cumartesi günü 68 Aksarayspor deplasmanında puan kovalayacak.

FETHİYESPOR

Bir diğer 3. Lig temsilcimiz Fethiyespor 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle ligin 8. sırasında bulunuyor. Muğlaspor ve Bodrumspor’a göre lige daha iyi bir başlangıç yaparak 2 galibiyet elde edebilen lacivert beyazlılar, rakip kalelere 7 gol atarken, kalesinde ise, 5 gol gördü. Fethiyespor +2 averaja sahip.

Fethiyespor, ligdeki galibiyetlerini ligin ilk haftasında Nazilli Belediyespor’a 2-1’lik sokorla, ligin 3. Haftasında da Yozgatspor 1959’a karşı 3-0’lık skorla elde etmişti. Lacivert beyazlılar Darıca Gençlerbirliği’ne 2-1, Tekirdağspor’a da 2-1’lik skorla mağlup oldu. Fethiyespor 17 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında Karaman Belediyespor’u konuk edecek.

BODRUMSPOR

Muğla ilinin 2. Ligdeki tek temsilcisi olan ve Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor’da lige iyi başlayamayan ekiplerimizden. Ligin ilk 4 haftasına sadece 1 galibiyet sığdırabilen Bodrumspor, daha sonra 3 mağlubiyet aldı. 4 haftalık periyotta rakip filelere 5 gol atabilen Bodrumspor, kalesinde ise 6 gör görerek -1 averajla 13. sırada bulunuyor.

Bodrumspor ligde şua ana kadar tek galibiyetini ligin ikinci haftasında Kastamonu 1966’ya karşı 4-1’lik skorla elde etti. Yeşil beyazlılar, ilk hafta Ankara deplasmanında Etimesgut’a 1-0, 3. Hafta Anadolu Selçukspor’a 2-0, 4. Haftada kendi evinde Eyüpspor’a 1-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bu haber toplam 948 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.