Talat Bektaş Sevenlerini Üzdü

Talat Bektaş Sevenlerini Üzdü
Türkiye’nin ilk rock gruplarından Örümcek’in kurucusu Talat Bektaş  yakalandığı amansız hastalık sonrasında yaşamını yitirdi. Bektaş’ın cenazesi...

Türkiye’nin ilk rock gruplarından Örümcek’in kurucusu Talat Bektaş  yakalandığı amansız hastalık sonrasında yaşamını yitirdi. Bektaş’ın cenazesi yarın Kurşunlu Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından şehir yeni mezarlığında toprağa verilecek.

Muğla’lı rock sanatçısı Talat Bektaş yaşamını yitirdi. Türkiye’nin ilk rock gruplarından Örümcek’in kurucusu Talat Bektaş  bir süre önce yakalandığı amansız hastalık neticesinde tedavi görüyordu. Bektaş öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Talat Bektaş’ın söz ve müziğini yaptığı 26 yıllık şarkı ‘Canım Seninle Olmak İstiyor’, ATV’de yayınlanan ‘Hayat Devam Ediyor’un dizi müziği oldu. Grup Örümcek’in 1986 yılında çıkardığı “Yaşamak Seninle Güzel” adlı kasette ve “Benimle Olma” adlı albümde de yer alan şarkının söz yazarı, bestecisi ve yorumcusu Talat Bektaş, iki çocuk babasıydı. Bektaş’ın cenazesi yarın Kurşunlu Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından şehir yeni mezarlığında toprağa verilecek.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum