Taraftar grubundan örnek proje

Taraftar grubundan örnek proje
Muğla Suskunlar Taraftar Grubu, kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırmak için kolları sıvayarak bir ilke imza attı. Taraftar grubu, çocuklara...

Muğla Suskunlar Taraftar Grubu, kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırmak için kolları sıvayarak bir ilke imza attı. Taraftar grubu, çocuklara kitap ve Muğlaspor sevgisini aşılamayı  hedeflerken, kütüphaneler için düzenledikleri kitap bağışı kampanyasına destek çağrısında da bulundular.

Neval Çolak

Muğla Suskunlar Taraftar Grubu, kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırarak, hem bir farkındalık yaratmak, hem de çocukların yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

“Muğlaspor okul kütüphanesi” adı altında oluşturdukları projeyle hedeflerinin öncelikle çocuklar olduğunu dile getiren Suskunlar Taraftar Grubu Üyesi Nuri Gültekin, “Suskunlar ismini verdiğimiz taraftar grubumuz olarak Muğlaspor okul kütüphanesini hayata geçirmek istiyoruz. Kütüphanemiz için ilkokul ve ortaokul seviyesindeki kitapların kampanyamız çerçevesinde bağışlanmasını talep ediyoruz” dedi. 

Taraftar grubundan örnek proje

“BİR KİTAPDA SENDEN OLSUN”

Bir kitabın bir çocuk, bir çocuğun bir umut olduğunu vurgulayan Gültekin, “Zorlu geçen pandemi döneminde grubumuz olarak neler yapabiliriz diye çok düşündük. Yardım kolileri dağıttık ama önceliğimiz her zaman çocuklar oldu. Yeni eğitim, öğretim döneminde çocukların yüzünü güldürmek istiyoruz. İlçe Milli Eğitim müdürülüğümüz, kütüphanesi olmayan okulları belirleyerek, bize bildirecek. Bizlerde okulların bize tahsis ettiği bir sınıfın tadilatını ve bir kütüphanede olması gerekenleri kendi imkanlarımızla hazırlayıp, çocuklara hazır edeceğiz. İki kütüphane yapacak dolaplarımız ve inşaat malzemelerimiz var. Suskunlar olarak Muğlalılardan tek beklentimiz öncelikle olarak kitap bağışı. Tek amacımız çocuklar okusun istiyoruz. Kitapsız büyüyen çocuk, susuz ağaca benzer. Ne kadar küçük yaşta kitap okumayı severlerse, ne kadar çok kitap aşkı aşılanırsa, kitap okumayı seven bir gelecek inşa ederiz. Bu süreçte Muğlalılardan, Muğlaspor taraftarından kuracağımız kütüphaneler için kitap ve çocukların ihtiyacı olan eğitim adına materyaller bağışlamasını rica ediyoruz. Yanı sıra ellerinde kullanmadıkları dolap, masa ya da durumu iyi olan Muğlalı hayırseverlerimizden bilgisayar, tablet ve zeka oyunları gibi bağışları da bekliyoruz. Bunlar dışında her şeyi kendi ellerimizle, imkanlarımızla biz zaten yapacağız sadece derdimiz, ne kadar çok kitap o kadar bilgi demek” dedi.

Bu sayede çocukların Muğlasporu’da tanıyacaklarını ifade eden Suskunlar Taraftar Grubu Üyesi Nuri Gültekin, “Çocuklarımız ve Muğlaspor için çabalıyoruz. Yapacağımız kütüphaneler, Muğlaspor kütüphanesi olacak. Buradaki diğer amacımız, çocuklara Muğlaspor aşkını aşılamak. Orada kitap okuyan, ders çalışan çocuklar yeşil, beyazı, Muğlasporu ve logosunu bilecek, tanıyacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 1119 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.