TARIM DANIŞMANLARI TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

TARIM DANIŞMANLARI TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Muğla’da faaliyet gösteren tarım danışmanları bir araya geldi. Tarım danışmanları koordinasyon toplantısının açılışını Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü...

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Muğla’da faaliyet gösteren tarım danışmanları bir araya geldi. Tarım danışmanları koordinasyon toplantısının açılışını Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Levent Uyan yaptı. Toplantıya İl Müdürü Barış Saylak, İl Müdür Yardımcısı Erizan Yılmaz, şube müdürleri, tarım danışmanları ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Tarım danışmanları görüş ve önerileri ile alınan kararlar konusunda Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü personeli Veteriner Hekim Hüseyin Yeşilçam sunum yaptı. İl geneli hizmet veren 15 tarım danışmanları bir yıllık faaliyetlerini içeren sunumlarını yaptı. Ardından  karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.

İl Müdürü Barış Saylak toplantı sonunda tarım danışmanlarına yaptıkları işin ne kadar önemli olduğuna değinerek, sahada birlikte daha hizmet vermenin yollarını aktardı.

İl Müdürü Saylak, Tarım danışmanlarından Bakanlığın ve İl Müdürlüğünün verdiği destek, proje ve çalışmaları bölgelerinde aktarmaları konusunda destek istedi. Üretim noktasında sorumluluklarını hatırlatarak üretici ile sahada birlikte olmaları ve çalışmaları konusunda destek olacaklarını ifade etti. Toplantının hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.