Tarım komisyonundan ziyaret

Tarım komisyonundan ziyaret
Muğla İl Genel Meclisi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna yeni seçilen üyeler tarımın, hayvancılığın ve orman’ın gelişmesi için kolları sıvadı....

Muğla İl Genel Meclisi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna yeni seçilen üyeler tarımın, hayvancılığın ve orman’ın gelişmesi için kolları sıvadı. Komisyon üyeleri ilk olarak Muğla Valiliği Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Songül Topal’ı ziyaret ederek, tarımın gelişmesi için gerekli konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Muğla İl Genel Meclisi komisyonların yeni üyelerini seçerken, Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna seçilen üyeler ise görevlerinin ertesi günü çalışmak üzere kolları sıvadılar. Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna seçilen Burak Erbay, Eyüp Katrancı, Halil Ilbıra, Alper Çalıkoğlu, Mehmet Üyük ilk olarak Muğla Valiliği Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Songül Topal’ı ziyaret etti.

Koyu bir sohbet havasında geçen ziyarette tarımın gelişmesi için neler gerektiği konuşuldu. Yaklaşık bir saat süren ziyarette öne çıkan konu ise Muğla’da sıkıntı çeken çiftçiler için projeler ortaya koyulması planlanıyor.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Üyesi Burak Erbay, “Geçtiğimiz gün içerisinde Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonuna yeni üyelerimizi seçtik. Seçilen arkadaşlarımızın her biri tarım ile hayvancılık ve orman konusunda bilgileri olan kişiler. Aramızda görev dağılımı yaptıktan sonra hemen iş başına geçmemiz gerektiğini düşündük. İlk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Dr. Songül Topal’ı ziyaret etmek istedik. Kendisi ile önümüzdeki görev süresince çiftçilerimize nasıl yardımcı olabilir, onlara nasıl destek verir ve tarımın gelişmesinde nasıl bir faydamız olur konularında görüştük” şeklinde sözlerine yer verdi.

Muğla Valiliği Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Songül Topal ise ziyaretten dolayı komisyon üyelerine teşekkür ederken, “meclis üyelerimiz ziyaretleri ile tarımı nekadar ciddiye aldıkları aşikardı. İnşallah il genel meclisi ve valiliğimiz ile birçok güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.