TARİŞ emeklisi virüse yenildi

TARİŞ emeklisi virüse yenildi
153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi emektarlarından olan emekli Bünyamin Ceylan Kovid-19’a yakalandıktan sonra tedavi gördüğü...

153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi emektarlarından olan emekli Bünyamin Ceylan Kovid-19’a yakalandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. TARİŞ camiasına ve çiftçilere büyük emeği dokunan Ceylan’ın ölümü büyük üzüntü yaşattı.

153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi’nden emekli olan Bünyamin Ceylan, emekliliğinden sonra memleketi olan Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşıyordu. Ceylan, bir süre önce halsizlik, yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye başvurdu ve kendisine Kovid-19 tanısı konulduğu öğrenildi. Tedavisine başlanılan Ceylan, sağlık durumunun kötüye gitmesiyle doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ceylan’ın ani ölümü, ailesinde, yakınlarında ve sevenlerinde büyük üzüntü yaşattı.

153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi’nde yıllarca TARİŞ camiasına ve çiftçilere hizmet veren ve herkesin takdirini kazanmış biri olan Bünyamin Ceylan’ın ölümü Milas’ta da üzüntüyle karşılandı.

153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, Bünyamin Ceylan’ın ölümüyle sarsıldıklarını belirterek, “Bünyamin Ceylan kurumumuzun, ailemizin emektarıydı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum.” diyerek, Ceylan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Elin Alpay da ağabeyi olarak gördüğü Bünyamin Ceylan’ın vefatıyla derin bir üzüntü yaşadığını ifade ederek, “Çok değerli öz ağabeyim yerine koyduğum yıllarca beraber mesai arkadaşlığı yaptığım kurumumuzdan emekli Bünyamin Ceylanı kaybettik. Cennet mekanı olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 598 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.