Teknik Direktör Egemen Urhan: “Oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli”

Teknik Direktör Egemen Urhan: “Oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli”
lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Türkiye Ziraat Kupası 5. Tur karşılaşmasında 15 Aralık Salı günü Recep Tayyip Erdoğan Stadında Süper Lig ekibi...
  1. lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Türkiye Ziraat Kupası 5. Tur karşılaşmasında 15 Aralık Salı günü Recep Tayyip Erdoğan Stadında Süper Lig ekibi Kasımpaşa’nın konuğu oldu. İlk yarıyı 3-0 mağlup tamamlayan yeşil beyazlı takım ikinci yarıda da üstünlük sağlayamadı ve rakip takımın sahasında 5-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Lige yüzde yüz konsantre ile hazırlanıyoruz” dedi. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız. Oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli”

Sinem Korkmaz

Recep Tayyip Erdoğan Stadında 15 Aralık Salı günü Türkiye Ziraat Kupası 5. Tur karşılaşmasında, Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile mücadele eden Muğlaspor deplasmandan mağlup ayrılarak kupaya veda etti. Ligin 14. Hafta karşılamasında 19 Aralık Cumartesi günü Bayrampaşa ile karşılaşacak olan yeşil beyazlılar, kamplarına İstanbul’da devam ediyor. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Lige yüzde yüz konsantre ile hazırlanıyoruz. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız. Oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                          Urhan, “Türkiye Ziraat Kupasının 5. Turunda Kasımpaşa’ya elendik. Buraya kadar gelmemizde gerçekten büyük bir başarıydı. Bu anlamda oyuncularımı zaten tebrik ettim. Rakibimiz zaten bizi çok ciddiye alarak süper lig kadrosu ile maça çıktı. Biz atık lige ağırlık vermek istiyoruz. Maçta da mağlup olduk ama yediğimiz gol kadar da biz gol kaçırdık. Hatta maçın başında yüzde yüzlük bir gol kaçırdık. Akabinde net penaltımız verilmedi. Ne olursa olsun maç farklı bitti. Artık Türkiye kupası gibi bir durum yok. Lige odaklandık. Şuan cumartesi günü oynanacak Bayrampaşa karşılaşması için İstanbul’da kamptayız. Lige yüzde yüz konsantre ile hazırlanıyoruz. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız. Oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli” dedi.

Bu haber toplam 404 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.