Teknik Direktör Tekin: “10 kişi kalmamız oyunda dengeleri bozdu”

Teknik Direktör Tekin:  “10 kişi kalmamız oyunda dengeleri bozdu”
Geçtiğimiz Çarşamba günü kendi sahasında Kestelspor'a mağlup olan Muğlaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Maçı değerlendiren Muğlaspor Teknik Direktörü...

Geçtiğimiz Çarşamba günü kendi sahasında Kestelspor'a mağlup olan Muğlaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Maçı değerlendiren Muğlaspor Teknik Direktörü Tevfik Ata Tekin, "Erken dakikada 10 kişi kalmamız oyunda dengeleri bozdu" dedi.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor ligdeki kötü gidişatını sürdürüyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü Kestelspor'u kendi sahasında konuk eden ve bu maçtan da 0-1 mağlup olarak tehlike hattına iyice yerleşen Muğlaspor’da camia mutsuz.

Kestelspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin, "Erken dakikada 10 kişi kalmamız oyunda dengeleri bozdu. Deplasmanda puan alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Teknik Direktör Tekin, skoru eşitleyebilecek pozisyonları yakalamalarına rağmen, bu pozisyonları kullanamadıklarını dile getirdi.

Tekin şunları söyledi: “Maçta yaklaşık 55-60 dakika 10 kişi oynadık. Özellikle 10 kişilik duruma düştüğümüz halde bile penaltı pozisyonu kazandık. İkinci yarıya, gerek ihraç edilen arkadaşın yerine savunmaya takviye yaparak, gerekse de öne takviye ile kurguladığımız bir kadroyla başladık. Özellikle ikinci yarı çok canlı, çok istekli bir oyun sergiledik. Bu yarıda 10 kişi oynamamıza rağmen rakip, bizim kalemizde hiçbir pozisyon bulamazken, biz net 5 tane gol pozisyonu yakaladık fakat bunları değerlendirebilecek oyuncu eksikliğimizi de görmüş olduk. Karşımızda 11’e 10 kişi oynamamıza rağmen, bizim yarı sahaya geçmeyen bir takım vardı. Biz net pozisyonları gole çeviremedik” dedi.

“MAKAS AÇILIRSA İŞİMİZ ZORLAŞIR”

Kestel maçında özellikle ikinci yarıdaki oyun anlayışını, bundan sonraki haftalarda oynanacak son iki müsabakaya yansıttıkları takdirde puan alacaklarını düşündüklerini belirten Teknik Direktör Tekin, şöyle devam etti:

“Son müsabakamızda baktığımız zaman, Can ve Atakan 4’üncü sarı kartlarını gördüler. İlkay ihraç konumda zaten, Mümin 2’inci yarının sonunda sakatlandığı için oyundan aldık ve Erol’da özellikle oyunun 15’inci dakikasında sakatlandı. Son müsabaka ile oynayan 5 oyuncuya bakarsak, eksik konumdayız. Artı bunlara İbrahim Can Köse’yi de eklemeliyiz. Malum önceki haftalarda sakatlandı. Bu hafta Polat Ertek bizimle oldu. Polat’ı Kozan maçı için kadroya alacağız. Maçın durumuna göre Polat’ı oynatmayı düşünüyorum.  Son iki müsabaka bizim için son derece çok önemli. Rakiplere burada özellikle 3 puan vermemek durumundayız. Çünkü makas açılırsa ligin ikinci yarısında işimiz biraz daha zorlaşacak” diye konuştu.

“YENİ OYUNCULARLA GÖRÜŞMEYE BAŞLANDI”

Takımın çehresini ve oyun anlayışını değiştirecek nokta transferler yapılması gerektiğine dikkat çeken Teknik Direktör Tekin, “Bu konuyla da ilgili yönetimle çalışmalarımız devam ediyor. Bu ligin oyuncularını ve oynayan oyuncularını kadromuza katmak istiyoruz. Özellikle ligin ikinci yarısında yukarıya tırmanıp bu takımı ligde tutalım istiyoruz. Bu anlayışa dayalı olarak da teknik heyet ve yönetim işbirliği içerisinde hazırladığımız listeye uygun oyuncularla görüşmeye başlandı” dedi.

Bu haber toplam 284 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.