Temizlik için gittiği evi soydu

Temizlik için gittiği evi soydu
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eve temizlik yapmak için giden şahıs, ev sahibinin 200 bin değerinde ziynet eşyasını çaldı. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eve temizlik yapmak için giden şahıs, ev sahibinin 200 bin değerinde ziynet eşyasını çaldı. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla Z.S. isimli şahıs gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eve temizlik yapmak için giden ve ev sahibinin 200 bin değerinde ziynet eşyasını çalan Z.S. isimli şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çiftlik Mahallesinde ikamet eden Ş.Y. isimli şahıs Bodrum Merkez Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat ederek evinden değeri yaklaşık 200 bin TL olan 2 adet pırlanta kol saati, 2 adet altın kolye, 1 adet pırlanta yüzük, 2 çift altın küpe ve 1 adet elmas kolyesinin çalındığını söyledi.

Meydana gelen evden hırsızlık olayının failinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan çalışmalar sonucu, olay gerçekleştiren şahsın eve temizlik yapmak için gelen Z.S. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şahıs, yapılan operasyonla çalınan eşyalar ile birlikte yakalanrak gözaltına alındı.

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.