Teniste Yaz Kupası Heyecanı

Teniste Yaz Kupası Heyecanı
Sinem Karakaya - Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Kışla Tenis Kortunda 8-9-10 Yaş Türkiye Yaz Kupası karşılaşmalarına katılan sporculara ödüllerini...

Sinem Karakaya - Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Kışla Tenis Kortunda 8-9-10 Yaş Türkiye Yaz Kupası karşılaşmalarına katılan sporculara ödüllerini vermek üzere tören düzenlendi.  Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programı kapsamında yer alan 8-12 Temmuz tarihleri arasında Muğla Tenis Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 8-9-10 Yaş Türkiye Yaz Kupası başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere birçok tenis kulübünden katılan yaklaşık 160 sporcunun katıldığı şampiyonanın ödülleri verildi.

Ödül törenine Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor Tesisleri Şube Müdürü Serkan Devecioğlu, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, Menteşe Belediye Spor Kulübü Sorumlusu Ahmet Çavlar, sporcular ve aileleri katıldı.

Şimdiye kadar Muğla’da düzenlenmiş katılımın en yoğun olduğu turnuva olduğunu söyleyen Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb; “ Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan Muğla Tenis Kulübünde düzenlenen 8-9-10 yaş Türkiye Yaz Kupası tensi turnuvasına 160 sporcu 16 kulüp katıldı. Turnuva 6 gün sürdü. Şu ana kadar Muğla’da düzenlenmiş en yoğun talebin olduğu, en fazla sporcunun katıldığı turnuva oldu. Turnuvada 8 yaş gurubundaki sporculara madalya verilirken 9 ve 10 yaşta Türkiye Yaz Kupası şampiyonlarına yani sadece birinci ve ikinciye verilecek. Bu konuda destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmanın ardından sporculara, protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi.

Bu haber toplam 290 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.