TEOG Birincilerinin Ödülü ‘Altın’

TEOG Birincilerinin Ödülü ‘Altın’
TEOG sınavında başarılı olan Merkez Atatürk İlk/Ortaokulu, öğrencilerine altın hediye etti. Okul Aile Birliği tarafından öğrencileri başarıya teşvik...

TEOG sınavında başarılı olan Merkez Atatürk İlk/Ortaokulu, öğrencilerine altın hediye etti. Okul Aile Birliği tarafından öğrencileri başarıya teşvik etmek amacı ile TEOG’ta tüm soruları ve bir yanlışı bulunan öğrenciler altın ile ödüllendirildi.

Merkez Atatürk İlk/Ortaokulu’nda düzenlenen törende öğrencilere hediyelerini Okul Müdürü Ali Koyuncu ve öğretmenleri verdi.

Okul Müdürü Ali Koyuncu, “Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş sınavında başarı gösteren öğrencilerimize Okul Aile Birliği’nin öncülüğünde hediyeler vermek için buraya toplandık. TEOG’ta başarılı olan bu öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Velilerimizin, öğretmenlerimizin katkıları ile öğrencilerimizin bundan sonraki sınavlarda başarılı olacağından hiç şüphemiz yok” diye konuştu. Törende başarılı öğrencilerin hediyelerini veren öğretmenlerde, öğrencilerini sınavda gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ettiler.

Bu haber toplam 761 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.