TERÖRE KINAMA

TERÖRE KINAMA
CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık, Ankara’da yaşanan terör saldırısının faillerinin bir an önce bulunmasını isteyerek,...

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Yanık, Ankara’da yaşanan terör saldırısının faillerinin bir an önce bulunmasını isteyerek, “Ülkemizi yasa boğan terör saldırısında içlerinde CHP Malatya Gençlik Kollarına üye 11 arkadaşımızın da bulunduğunun haberi acımıza acı kattı” dedi. 

Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınayan CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, “Asla faili meçhul değil bu katliamın! Susmayalım, suça ortak olmayalım.” diyerek basına ve kamuoyuna sundukları bildiride terörü lanetledi.

CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları tarafından yayınlanan bildiri şu şekilde: “Başımız sağ olsun; CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları yönetimi olarak, 10 Ekim 2015 (Kanlı Cumartesi) Ankara’da ‘Barış Mitingi’ öncesi yaşanan, onlarca kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebebiyet veren ve tüm ülkeyi yasa boğan terör saldırısında içlerinde CHP Malatya Gençlik Kolları Üyemiz olan 11 arkadaşımızın da bulunduğunun haberini almak acımıza acı kattı. Katliamın hedefi, Türkiye’nin birlik, beraberlik, kardeşliği ve emekçi, devrimci genç kardeşlerimizdir. Şimdilik tüm arkadaşlarımız ile sükunet içerisinde ve soğukkanlı tutumumuzu bozmuyoruz. Bu yaşadığımız katliamın acı sonuçlarını metanet içerisinde atlatarak en kısa zamanda sorumlulara, hukukun önünde, tüm gençlik örgütlerimiz ile birlikte yaşanan bu acının hesabını soracağız. Bu ülkede ‘Önce Türkiye2 diyerek, ellerimizde pankartlar ve dudaklarımızda en güzel şarkılarla demokrasi ve barış içerisinde yaşamak isteyen biz gençler, dürüst ve namuslu insanlar varken demokrasi ve barış dolu günlerin geleceğine inancımız tamdır. Bizler her zaman barışa ışık olacağız. İçinden geçmekte olduğumuz bu karanlığın faillerinin bir an önce bulunarak adalet önüne çıkartılmasını istiyoruz. Güvenlik ve istihbarat kurumlarının hangi gerekçeyle böyle büyük bir zaaf içerisinde olduğunun araştırılmasını talep ediyoruz. Bu olayda ihmali olan tüm siyasi sorumluların gecikmiş de olsa istifa etmelerini bekliyoruz. Asla faili meçhul değil bu katliamın. Susmayalım, suça ortak olmayalım”

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.