Terzibaşıoğlu’ndan Menteşe Hastanesine Destek

Terzibaşıoğlu’ndan Menteşe Hastanesine Destek
Neval ÇOLAK- Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonu’nda Menteşe Devlet Hastanesi’nin ameliyathane tadilatı ve revizyonu hakkında protokol imzalandı.22.Dönem...

Neval ÇOLAK- Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonu’nda Menteşe Devlet Hastanesi’nin ameliyathane tadilatı ve revizyonu hakkında protokol imzalandı.

22.Dönem AK Parti Muğla Milletvekili, hayırsever Orhan Seyfi Terzibaşıoğlu ile İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’in katıldığı protokol imza töreni Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleşti

Terzibaşıoğlu’ndan Menteşe Hastanesine Destek

Menteşe Devlet Hastanesi’nin ameliyathane tadilatı ve revizyonu hakkında protokol imzalama töreni yapıldı. Menteşe Devlet Hastanesi’nin 2020 Ocak ayında hizmete açılmasını planladıklarını dile getiren Vali Esengül Civelek; “Şahsım ve ilim adıma Sayın Milletvekilimiz, Hayırsever Orhan Seyfi Terzibaşıoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Bugün sabah Menteşe Devlet Hastanemize gittim, eski hastanenin bakımı, onarımı değil sanki yeni bir hastane inşa ediliyor gibi mükemmel bir yatırım gerçekleştiriliyor. Sayın Milletvekilimiz, hayırseverimiz olarak Menteşe Devlet Hastanemizin ameliyathanesinin tadilatı, bakımı, onarımı ve ısıtma sistemlerini bağış olarak gerçekleştiriyor. Bu arada Menteşe Devlet Hastanemizin gerek tıbbi cihaz donatıları gerekse bakım, onarım, tadilat olarak bağışta bulunan tüm hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyorum. Menteşe Devlet Hastanemizin şuan ki planlamasına göre, 2020 Ocak Ayında hizmete açılmasını planlıyoruz.” dedi.

Talep olduğu zaman malımızla, canımızla, devletimizin ve bayrağımızın emrindeyiz diyen 22. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Orhan Seyfi Terzibaşıoğlu; “Okyanusta bir damla bile değilim ama bizler devletimize, bayrağımıza sonsuz şükran borçluyuz. Bize talep olduğu zaman malımızla, canımızla devletimizin, bayrağımızın erindeyiz. Sizlerin emrindeyiz. Siz de burada Sayın Cumhurbaşkanımızı, devletimizi temsil ediyorsunuz. Size de çok teşekkür ederim. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, tören çok güzel ama ben eziliyorum. Çok teşekkür ediyorum, lütfettiniz. Daha büyüklerini daha önemlileri inşallah bizlere nasip olur. Ben yapmazsam, inşallah çocuklarım devam ettireceklerdir.” Şeklinde konuştu.

Menteşe Devlet Hastanesi’nin ameliyathane tadilatı-revizyonu konusu ve kapsamı, Muğla İli Menteşe ilçesi 52 pafta 567 ada 54 parsel üzerinde hazine adına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı’na tahsisli arsa üzerindeki yeni Menteşe Devlet Hastanesi (eski C blokta) binasında bulunan ameliyathanenin tadilat, tamir, bakım işlerini (ameliyathanenin havalandırılması, ısıtma-soğutma sistemleri ve tıbbi donanımları hariç olmak üzere) Muğla’ya ve Muğlalılara yararlı olmak amacıyla hayırsever Orhan Seyfi Terzibaşıoğlu tarafından yaptırılarak, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

Bu haber toplam 1743 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.