Tes-İş’in Yeni Başkanından Yatağan Şubesine Ziyaret

Tes-İş’in Yeni Başkanından Yatağan Şubesine Ziyaret
Tes-İş Sendikası Genel Merkezinin 3-4 kasım tarihlerinde Ankara’da yapılan 11’nci olağan genel kurulunda Genel Başkan seçilen Ersin Akma ilk şube ziyaretlerinden birini Yatağan’a yaptı.Tes-İş Sendikası Genel Başkanı Ersin...

Tes-İş Sendikası Genel Merkezinin 3-4 kasım tarihlerinde Ankara’da yapılan 11’nci olağan genel kurulunda Genel Başkan seçilen Ersin Akma ilk şube ziyaretlerinden birini Yatağan’a yaptı.

Tes-İş Sendikası Genel Başkanı Ersin Akma, Genel Başkan Yardımcısı Sedat Çokol ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü Tes-İş Sendikası Yatağan Şubesine ziyaret ettiler.

Tes-İş Sendikası Yatağan Şube yönetim, denetim, disiplin kurulları, Yatağan, Yeniköy ve Kemerköy santrallerindeki Temsilciler ve üst kurul üyeleriyle birlikte santral sosyal tesislerinde  kahvaltıda buluştular.

Kahvaltıdan sonra konuşan Şube Başkanı Fatih Erçelik ‘Genel Başkanımız Ersin Başkan ve Genel Başkan Yardımcımız Sedat Başkana bu ziyaretlerinden ötürü Şubemiz ve Enerji İşçisi üyelerimiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Genel Merkezimizin Şubemize verdiği destek ve katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen tüm Başkanlarımıza hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum’ dedi.

Tes-İş Genel Başkanı Ersin Akma ise yaptığı konuşmada ‘Yatağan Şubesinin bizim yanımızda ayrı bir yeri var. Özelleştirmeye karşı verdiğiniz 447 günlük mücadele Türkiye’ye örnek olmuştur. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz sürecektir.’ dedi.

Başkanlar daha sonra Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı makamında ziyaret ettikten sonra Sendika Şube binasına geçerek bir süre işçilerle çalışma hayatının sıkıntılarını konuştular.

Öğle yemeğinde Pınarbaşı tesislerinde Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş ve YK Enerji yetkilileriyle bir araya gelen Başkanlar daha sonra ilçemizden ayrıldılar.

Bu haber toplam 420 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.