Tezcan: Ülkenin huzura ihtiyacı var

Tezcan: Ülkenin huzura ihtiyacı var
MUSTAFA İNCİ-  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Muğla ve ilçelerinde seçim çalışmalarına katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelen Tezcan “ Ülkenin huzura ihtiyacı var. Toplumsal barışa ihtiyacı var. İşsizliği...

MUSTAFA İNCİ-  CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Muğla ve ilçelerinde seçim çalışmalarına katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelen Tezcan “ Ülkenin huzura ihtiyacı var. Toplumsal barışa ihtiyacı var. İşsizliği ve yoksulluğu hep birlikte bitireceğiz” dedi.

Seçim çalışmaları için Muğla’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan “ Türkiye değişimin eşiğinde. 6 milyon işsiz, 16 milyon yoksulu olan bir ülke istemiyoruz. İşsizi işsizlikten kurtarmayacak, yoksulun yoksulluğuna son vermeyecek bir iktidar da istemiyoruz. O yüzden 24 Haziran’da verin oyunuzu, işsizliği ve yoksulluğu yok edelim” dedi. Tezcan, daha sonra Menteşe ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde partililere seslendi.

Türkiye için hayati önem taşıyan 24 Haziran'daki seçimlere az bir süre kaldığını vurgulayan Tezcan, partililerden bu kısa sürede iyi çalışmalarını ve herkesi sandığa gitmeleri için ikna etmelerini istedi. Tezcan, "Toplum huzur, adalet ve refah istiyor. Toplumsal barışı kuracağız, ekonomiyi düzelteceğiz, geçim sıkıntısını bitireceğiz, teröre son vereceğiz, ülkeyi huzurlu bir ülke haline getireceğiz. Yargı bağımsızlığını sağlayacağız, Hukuk devletini inşa edip hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. Ekonomiyi düzelteceğiz. Üretim ekonomisi anlayışıyla ekonomiyi yeniden canlandıracağız. Üretimi artırıp, geliri yükseltip adaletli paylaştıracağız. Toplumun en önemli problemi geçim sıkıntısı, işsizlik, hayat pahalılığı”dedi. İktidara geldikleri gün OHAL'i kaldıracaklarını vadeden Tezcan'a Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla milletvekili adayları eşlik etti.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.