TEZKEREYE TÜRK ORDUSU İÇİN DESTEK VERDİK

TEZKEREYE TÜRK ORDUSU İÇİN DESTEK VERDİK
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, bayramlaşma programı kapsamında geldiği Marmaris’te gündeme ve seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.MHP...

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, bayramlaşma programı kapsamında geldiği Marmaris’te gündeme ve seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Kurban Bayramı nedeniyle Muğla ve ilçelerinde bayramlaşma programına katıldı. Bu kapsamda Marmaris’e gelen Erdoğan, MHP ilçe binasında partilerle bir araya gelerek bayramlaştı. Erdoğan bayramlaşmanın ardından partilere seslenerek, gündemi ve seçimleri değerlendirdi.

Erdoğan, Meclis’ten geçirilen tezkere yetkisini de değinerek, partisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Erdoğan, “CHP, bizi tezkere konusunda Ak Parti’nin kuyruğuna takılmakla suçluyor. CHP’nin peşine takılmamızı da gerektiren bir konu yok.MHP ,kendi kararlarını kendi verebilecek iradeye sahip bir partidir, sonuçlarını da katlanır. Hükumetin uyguladığı yanlış politikaların sonucunda artık Suriye’de bir kaos var.Bu kaos sonucunda ülkemize yaklaşık 1,5 milyon sığınmacı geldi.Bu mültecilerin ülkeye getirdiği ekonomik yük 4.5 milyar liradır.Bölgede IŞİD diye bir terör örgütü var.Dünya IŞİD’e dur diyor ama kimse bu örgütün bölgeden çekildikten sonra ne olacağını konuşulmuyor.Biz bu olayların sınır komşusu olarak ,IŞİD’den sonraki sürecide düşünmemiz lazım. IŞİD çekildikten sonra bölgede en güçlü terör örgütü PKK kalacak.Bu nedenle Türk Ordusunun hareket kabiliyeti kısıtlanacak. Bu nedenle ordumuzun terör örgütleriyle mücadelesinde yetkilendirilmesi gerektiğine inanarak tezkereye destek verdik” dedi.

“UCUBE YASANIN 4 MADDESİ İPTAL EDİLDİ”

Erdoğan, torba yasanın 4 maddesinin Anaya mahkemesi tarafında iptal edilmesine değinerek şöyle konuştu: “Bayrama güzel bir haberle girdik. Anayasa Mahkemesi,aylardır ülke gündemini meşgul eden ucube torba yasanın 4 önemli maddesini iptal etti. Bu çok önemli bir gelişme.İktidar partisi sokağa çıktı dedi ki; Biz milletin derdini çözecek düzenlemeler yapacağız ama muhalefet buna engel oluyor dediler.Ama Anayasa mahkemesi bizim almış olduğumuz kararın ne kadar doğru olduğunu bu kritik 4 maddeyi iptal ederek gösterdi.Bu maddeler, İnternet üzerinden haberleşme özgürlüğünün kısıtlanması,özelleştirme uygulamasında idari yargının kesinleşmiş kararlarını yok sayan düzenleme,kamu çalışanlarının güvenliğini sağlayan, idari yargıya başvurmasını ortadan kaldıran düzenleme”.

2015 SEÇİMİ TARİHİ BİR FIRSAT

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, 2015 genel seçimlerini de değinerek şunları söyledi: “ Bayramdan sonra ister istemez gündem 2015 genel seçimleri olacak. Bunun yanın da 2015 takviminde bütün siyasi partilerin olağan kongreleri de yapılacak.Milliyetçi Hareket Partisi’de Ekim Ayında yapılacak MYK toplantısında kongre takvimi belirlenecek.Burada parti sözcüleri arasında 2 görüş var.Kongre Takvimini Kasım ayında başlatalım, il ve ilçe kongrelerini seçimden önce bitirelim.Büyük Kurultay sonraya kalsın.Diğer bir görüşte, AKP’nin seçim takvimini nasıl işleteceğini bilemediğimizden kongre işine hiç bulaşmayalım , hepsini seçimden sonra yapalım. Hepimizin bu seçim sürecinde üstün bir gayretle çalışmamız gerekiyor.2015 seçimleri ülkemiz için çok önemli. Artık Türkiye’yi AKP’nin bu kötü yönetiminden kurtarmamız gerekiyor.Eğer bu sefer de başaramazsak, tarihe, millete ve kendimize karşı da sorumluluklarımız var. Yerel seçimlerde yürüttüğümüz kampanyalar sayesinde oyumuzu 2,5 milyon artırdık.Genel seçimlerde de 4 milyon oy daha artırırsak, Türkiye MHP iktidarı ile tanışacaktır”.

Bu haber toplam 624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.