TGB Muğla “HDP Kapatılsın” çağrısı yineledi 

TGB Muğla “HDP Kapatılsın” çağrısı yineledi 
Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla Şubesi Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda Halkların Demokrat Partisi’nin (HDP) kapatılması için çağrı yaptı. TGB Muğla İl Başkanı Ali Özgür, “Fıratları öldürmenin, Aybüke Yalçınları...

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla Şubesi Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda Halkların Demokrat Partisi’nin (HDP) kapatılması için çağrı yaptı. TGB Muğla İl Başkanı Ali Özgür, “Fıratları öldürmenin, Aybüke Yalçınları öldürmenin özgürlüğü yoktur. Belediyeler aracılığı ile şehirlere bombalar döşemenin özgürlüğü yoktur. Türk gençliği o HDP belediyelerine özgürlük tanımaz” dedi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla Şubesi Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda “HDP kapatılsın” çağrısında bulunuldu. TGB Muğla İl Başkanı Ali Özgür, “Vatan düşmanı HDP kapatılıyor. Gelin sürecin izleyicisi olmayalım. Gelin HDP’yi el birliğiyle kapatalım. Gelin terörist cenazelerini omuzlarında taşıyanları, Türk milleti olarak ayaklar altına alalım. Gelin 7 Nisan’da Başkent Ankara’da HDP kapatılsın Mitingini şölene çevirelim. Mehmetçiğimize kurşun sıkanlara Ankara’dan bir kez daha meydan okuyalım” şeklinde konuştu.

“PKK’NIN BİTİRİLMESİ İÇİN EN DOĞRU ÇÖZÜM HDP’NİN KAPATILMASIDIR”

TGB Muğla İl Başkanı Ali Özgür’ün yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’mizin virüs salgını ile mücadele ettiği günlerde Türkiye Gençlik Birliği olarak diğer tüm illerimizde olduğu gibi Muğla’mızda da kısıtlı katılım ile basın açıklamamızı gerçekleştirmek adına bir araya geldik. Ülkemiz bir yandan Covid-19 virüsü ile mücadele ederken, bir yandan HDP/PKK virüsü ile mücadele etmektedir. Ancak Türk milleti müsterih olsun; hem Covid-19 hem de PKK bitirilecektir. PKK’nın bitirilmesi için en doğru çözüm HDP’nin kapatılmasıdır. Bugün Meclisimizde yapılan kapalı oturumlardan milletimizin haberi olmazken, PKK’nın, yani düşmanın haberi olmaktadır.”

HDP’nin karar mekanizmasının doğrudan Kandil olduğunu belirten Özgür, “Kandil’in belirlediği isimler şanlı meclisimizde yer almamalıdır. 6 milyon oy alıyor söylemleri, kafalarını oy sandıklarına gömüp, HDP’yi kurtarmaya çalışanların söylemleridir. Bugün o 6 milyon insanımız dört gözle HDP’nin kapatılmasını beklemektedir. HDP ve PKK bitme noktasına geldikçe, 6 milyon insanımız özgürleşmiştir. Diyarbakır’da evlat ve vatan nöbeti tutan annelerimiz, HDP’nin kürt düşmanı olduğunu bilinçlere taşımıştır. ‘Başlarım sizin Kürdistan davanıza’ diyerek başladıkları bu mücadele, Türkiye’nin PKK’ya karşı mücadelede kararlılığının sembollerinden birisi olmuştur” şeklinde konuştu.

TGB Muğla İl Başkanı Ali Özgür, “Fikir özgürlüğü adı altında HDP/PKK’yı kurtarma sırasına girenlere, Türk Gençliğinin cevabı açık ve nettir. Türkiye’de, kardeşlerimizi kaçırmanın özgürlüğü yoktur. Fıratları öldürmenin, Aybüke Yalçınları öldürmenin özgürlüğü yoktur. Belediyeler aracılığı ile şehirlere bombalar döşemenin özgürlüğü yoktur. Türk gençliği o HDP belediyelerine özgürlük tanımaz, o belediyeleri oradan uçurur” dedi.

“MÜJDELER OLSUN”

TGB Muğla Şubesi 7 Nisan’da Ankara’da düzenlenecek olan HDP kapatılsın Mitingine katılım için çağırıda bulundu. Özgür, “Vatan düşmanı HDP kapatılıyor. Gelin sürecin izleyicisi olmayalım. Gelin HDP’yi el birliğiyle kapatalım. Gelin terörist cenazelerini omuzlarında taşıyanları, Türk milleti olarak ayaklar altına alalım. Gelin 7 Nisan’da Başkent Ankara’da HDP kapatılsın Mitingini şölene çevirelim. Mehmetçiğimize kurşun sıkanlara Ankara’dan bir kez daha meydan okuyalım. Tüm vatandaşlarımızı 7 Nisan günü Ankara’da gerçekleştireceğimiz HDP Kapatılsın Mitingi’ne davet ediyoruz. Türk Gençliği, HDP/PKK’nın, FETÖ’nün karşısında, Mehmetçiğin, polisinin yanıbaşındadır” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 451 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.