THK Kurban Derisi Bekliyor

THK Kurban Derisi Bekliyor
92 yıldır her türlü afette, öğrencilerin yetişmesinde, daima halkın yanında olan Türk Hava Kurumu bu yılda kurban derilerini makbuz karşılığı alacak.Türk...

92 yıldır her türlü afette, öğrencilerin yetişmesinde, daima halkın yanında olan Türk Hava Kurumu bu yılda kurban derilerini makbuz karşılığı alacak.

Türk Hava Kurumu Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Fethiye şubesi başkanı Mustafa Özkaya kurban derisi bağışlarını kabul ettiklerini kaydetti.

Fethiye şubesi başkanı Mustafa Özkaya açıklamasında Her yıl Kurban bayramından yaklaşık 1-1,5 ay önce Muğla Türk Hava Kurumu başkanlığında deri ihalesi yapılıyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da 20 Temmuz 2017 perşembe günü deri ihalesi yapıldı. Başarılı bir ihale gerçekleştirildiğine inanıyorum. İhale sonucuna göre; bir keçi derisi 6 lira 30 kuruş, bir koyun derisi 5 lira 15 kuruş ve büyükbaş kurban derisinin de kilogramı da 3 lira 65 kuruştan ihale edildi. Kurban derisi toplama faaliyetlerimiz ile ilgili hazırlıklarımızı inşallah Ağustos ayı başından itibaren tamamlayacağız. 1 Eylül’de kurban bayramında da hazır vaziyette halkımızın kurban derisini toplama faaliyetlerini gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız yine makbuz karşılığı THK adına muhtarlarımıza kurban derilerini bağışlayabilirler.” dedi.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.