THK MUĞLA MADDİ YETERSİZLİKTEN DOLAYI BÜROSUNU BOŞALTTI

THK MUĞLA MADDİ YETERSİZLİKTEN DOLAYI BÜROSUNU BOŞALTTI
Türk Hava Kurumu Muğla Şubesi (THK) maddi yetersizliklerden dolayı Menteşe'deki iş hanındaki bürolarını boşaltmak zorunda kaldı. THK Muğla Şube Başkanı Şerif Şalk, “Bina sıkıntımızı defalarca yerel yöneticilerimize...

Türk Hava Kurumu Muğla Şubesi (THK) maddi yetersizliklerden dolayı Menteşe'deki iş hanındaki bürolarını boşaltmak zorunda kaldı. THK Muğla Şube Başkanı Şerif Şalk, “Bina sıkıntımızı defalarca yerel yöneticilerimize iletmiş olmamıza rağmen hiçbir şekilde kurumumuza yardımda bulunmamışlardır. Cumhuriyetimizle yaşıt, Türk gençliğine havacılık sevgisini aşılamak, istikbal göklerdedir, önsözünü yaşatmak amacıyla kurulan kurumumuzun iş hanındaki bürolarını 18.08.2021 tarihi itibarıyla boşaltıyoruz” dedi.

MİKAİL ZEYBEK

Türk Hava Kurumu Muğla Şubesi, çaresizliklerden dolayı Menteşe'deki iş hanındaki bürolarını boşalttı. Kullanımı Muğla Türk Hava Kurumu Şubesinde olan iş hanının mülkiyeti Türk Hava Kurumu Genel Merkezinde. Genel Merkezin Yönetimi Genel Başkanı tarafından birçok Tük Hava Kurumu taşınmazları gibi iş hanı teminat gösterilerek döviz karşılığı bir bankadan kredi çekildi. Fakat ödenmeyen kredi nedeniyle mülkiyeti ilgili bankaya geçti. Banka, iş hanını bir firmaya sattı. Alan firma iş hanının hemen boşaltılmasını istedi. Türk Hava Kurumu Muğla Şubesi Yönetimi de bürolarını boşalttı.

DURUMUMUZU DEFALARCA İLETTİK

Konuyla ilgili açıklama yapan Muğla Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Şerif Şalk, “Şubemizin kuruluş tüzüğü gereğince il ve ilçelerdeki yerel yöneticilerimiz vali ve kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız fahri başkanlarımızdır. Bina sıkıntımızı defalarca yerel yöneticilerimize iletmiş olmamıza rağmen hiçbir şekilde kurumumuza yardımda bulunmamışlardır. Cumhuriyetimizle yaşıt, Türk gençliğine havacılık sevgisini aşılamak, istikbal göklerdedir, önsözünü yaşatmak amacıyla kurulan kurumumuzun iş hanındaki bürolarını 18.08.2021 tarihi itibarıyla boşaltıyoruz.” ifadelerini kullandı.

YEREL YÖNETİCİLERE KIRGINIZ

Yerel yönetimlere de sitem eden Şerif Şalk, “Kamu binalarından iki çalışma odası verilemeyen Şubemiz Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu olarak üyeleri olarak yerel yöneticilerimize çok kırgınız. Bizler tamamen gönüllü ve hiçbir menfaat beklemeden grev yapan kişiler olarak Atatürk'ün emanetini sonsuza dek yaşatacağız. İlimizdeki diğer sivil toplum kuruluşlarına çalışma odaları ve binaları temin edilirken Atatürk'ün armağanı bir kuruma ilimizde yer temin dememek kurullarımızca manidar bulunmuştur.  Yarından itibaren Muğla Türk Hava Kurumu Şubesi Konak altındaki eski PTT binasını karşısında hizmet verecektir. Değerli hemşehrilerimiz kurumumuzu ayakta tutmaya gayret edeceklerine inanıyorum. Kurumun şube başkanı olarak durumun hemşerilerimiz tarafından bilinmesi için paylaşım yapma ihtiyacı duyduk.” diye konuştu.

Bu haber toplam 1168 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.