Tıp Bayramı buruk kutlandı

Tıp Bayramı buruk kutlandı
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Muğla Tabip Odası tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programı düzenlendi. Tabip Odası Başkanı Cafer Şahin, “Hepimizin Tıp Bayramı buruk da olsa kutlu olsun” dedi.Muğla Tabip...

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Muğla Tabip Odası tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programı düzenlendi. Tabip Odası Başkanı Cafer Şahin, “Hepimizin Tıp Bayramı buruk da olsa kutlu olsun” dedi.

Muğla Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Programa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Tabip Odası Başkanı Cafer Şahin ve üyeler katıldı.

Pandemi dolayısıyla hayatını kaybeden sağlık çalışanları için bir dakikalık Saygı Duruşu yapıldı ve akabinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

“İÇİMİZ YANIYOR”

Daha sonra açıklama yapan Muğla Tabip Odası Başkanı Cafer Şahin, Coronavirüs yüzünden hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, “Bu sene 14 Mart’ı ne yazık ki bayram olarak kutlayamıyoruz. Pandemi nedeniyle kaybettiğimiz vatandaşlarımız ve sağlık çalışanları yüzünden içimiz yanıyor. İçimiz buruk. Bu ortamda bayram yapacak bir durumumuz yok. Türkiye’de pandeminin 11 Mart başlangıcı itibariyle bugüne kadar 385 sağlık çalışanını kaybettik. Bunların içeresinde hekimler, hemşireler, ebeler, laborantlar ve veteriner hekimler var. Umuyoruz ki etkili tedbirler alınır. En yukarıdan en aşağıya kadar etkili tedbirler alınmalı. Ve umarız bu tedbirler sayesinde pandemi sürecini kısa noktalarız. Umarım seneye bir bayram yaparız. Hepimizin Tıp Bayramı buruk da olsa kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 245 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.