TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDA GÖREV DEĞİŞİMİ
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi 10. Dönem Olağan Genel Kurul’unda mevcut başkan Uluhan Korkut görevini Ali Şimşek’e devretti.TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nde gerçekleşen kongre tek liste halinde...

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi 10. Dönem Olağan Genel Kurul’unda mevcut başkan Uluhan Korkut görevini Ali Şimşek’e devretti.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nde gerçekleşen kongre tek liste halinde gerçekleşti. Kongreye TMMOB bağlı diğer oda yöneticileri ve sivil toplum temsilcileri katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını gerçekleştiren, Uluhan Korkut; “Dünyamızda ve ülkemizde yaşanan iklim değişikliği, kaynakların kirlenmesinin yanında ormanların sulak alanların ve ekosistemin tahrip edilmesiyle karşı karşıyayız. Tarım alanları ve meraların amaç dışı kullanımı, yoğun girdi kullanımına dayalı endüstriyel tarım nüfus artışı gibi sorunların yakın gelecekte başta su krizine, toprak kıtlığına ve dolayısıyla gıda krizine neden olacaktır. Bu nedenle önümüzdeki yüzyılın tarım ve beslenme açısından kritik bir önem taşımaktadır.” dedi.

Uluhan Korkut’un aday olmadığı ve tek liste ile gerçekleşen seçimde başkanlık görevine Ali şimşek seçildi.

Ali Şimşek’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“İskender Kıy, Bahadır Tamer, Seylan Gültekin, Mutlu Çokyüce Özcan, Mustafa Top, Öznur Akyüz.”

Bu haber toplam 691 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.