TOBB BAŞKANI BODRUM’UN YANINDA

TOBB BAŞKANI BODRUM’UN YANINDA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 7 Ağustos Cumartesi günü bir dizi ziyaret yapmak üzere Bodrum’a geldi. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 7 Ağustos Cumartesi günü bir dizi ziyaret yapmak üzere Bodrum’a geldi. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un havalimanında karşıladığı TOBB Başkanı ilk olarak BODTO hizmet binasına gelerek istişare toplantısı yaptı. Hisarcıklıoğlu, yangınlar sonrası zarar gören halka yapılabilecek yardım önerileri hakkında bilgi aldı. 

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Bodrum ziyareti vesilesiyle BODTO’da gerçekleşen istişare toplantısına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,  TOBB Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, TOBB Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülgen, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Meclis Başkan Yardımcısı Engin Başol, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Mehmet Ayaz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, TOBB Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve MUTSO Eski Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk, Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Ağan, Fatih Efe, Arif Ceylan Satı, Alper Özşeker ile Meclis Üyeleri Fatma Nur Tuncer, Zeyyat Aybey, Atilla Serttaş, Zeki Özkeskin, Erol Aktı, Sinan Cingöz, Toros Demirdöven, Şenel Tuncer, Ali Rıza Akdolu, Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz ile çeşitli STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

TOBB BAŞKANI: “GÜN, BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

Yaşanan sıkıntıları dinlemek ve dayanışmayı artırmak için yangın bölgelerinde incelemelerde bulunduklarını bildiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “İlk durak Bodrum. Bodrum Ticaret Odası’nda sorunları ve yapılabilecekleri istişare ettik. Oda ve Borsalarımız, ilk günden beri sahada. Gün, birlik olma günüdür.” şeklinde konuştu. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un yangın başladığı andan itibaren kendileriyle temas halinde olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, konuya olan ilgileri ve başarılı çalışmaları nedeniyle de Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ayrıca tebrik etti. “Tüm Oda ve Borsalarımız ile birlikte, dayanışma içerisinde yangından zarar gören vatandaşlarımıza yardım edeceğiz.” diyen TOBB Başkanı, Bakanlıklardan gerekli izinleri alarak yardım kampanyası başlattıklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu, bölgeye yaptığı ziyaretin neticesinde bölgenin ihtiyaçlarını Ankara’ya ileteceklerinin altını çizdi.

İLHAN ERSAN: “YANAN SADECE EVLER DEĞİL, BİR YAŞAM TARZI”

Meclis Başkanı İlhan Ersan ise konuşmasında yangınlarda köylülerin sadece evlerini değil yaşam tarzlarını da kaybettiklerine işaret ederek,  TOBB’un da destekleri ile örnek bir proje hazırlanarak yangında zarar gören köylerin tekrar canlandırılmasını önerdi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden BODTO Meclis Başkanı, gösterilen dayanışma ile Bodrum’un yaralarını kısa sürede saracağını vurguladı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının ardından yangından dolayı zarar gören bölgeleri ve bu bölgelerdeki Odaları ziyaret etmek üzere BODTO’dan ayrıldı.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.