TOKAT’LI ŞEHİT AİLELERİ MUĞLA’DA AĞIRLANDI

TOKAT’LI ŞEHİT AİLELERİ MUĞLA’DA AĞIRLANDI
Tokat Valiliği ve Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen gezi kapsamında Muğla’ya gelen şehit aileleri Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ağırlandı.Fethiye...

Tokat Valiliği ve Tokat Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen gezi kapsamında Muğla’ya gelen şehit aileleri Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ağırlandı.

Fethiye ilçesinden başlayan gezi programı, Dalyan’da yenen öğle yemeği ve sonrasında Akyaka/Azmak nehrinde yapılan tekne turu ve Muğla İl merkezinde gerçekleştirilen şehir gezisi ile sona erdi. Gezi sonrası şehit aileleri ile akşam yemeğinde bir araya gelen İl Müdürü Osman Toprakçı, İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Alsan, Tokat ilinden gelen şehit aileleri ve Muğla'lı şehit aileleri le birlikte akşam yemeğinde bir araya gelindi.

Gezi programından memnuniyetini dile getiren şehit ailelerine teşekkürlerini ileten İl Müdürü Osman Toprakçı, "şehitlerimizin emanetleri kıymetli ailelerimizi ilimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk" dedi.

Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.