TOKAT’TAN BİR DİZİ ZİYARET

TOKAT’TAN BİR DİZİ ZİYARET
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçede kurulan Cumartesi ve geleneksel Salı Pazarı’na ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tokat pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak bereketli kazançlar diledi. Başkan Tokat’a...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçede kurulan Cumartesi ve geleneksel Salı Pazarı’na ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tokat pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak bereketli kazançlar diledi. Başkan Tokat’a pazar ziyaretleri esnasında CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan’da eşlik etti.

Muhammet Tokat ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında Tokat’a CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan eşlik etti. Pazar ziyaretini gerçekleştirildi ve esnafa hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Pazar ziyaretini tamamlayan Başkan Tokat daha sonra Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Muhtarlar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini ilçede kurulan Cumartesi Pazarı’na gerçekleştirerek, pazar esnafını ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, bereketli kazançlar diledi. Başkan Tokat, esnaflara koronavirüs süreci hakkında uyarılarda bulunarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini hatırlattı. Pazar alışverişi de yapan Başkan Tokat, esnafın sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü için yetkili birimlere talimat verdi.

KAYMAKAM ARSLAN’A ZİYARET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, pazar ziyaretinin ardından Milas Kaymakamı olarak ilçede görev yapan ve Bursa’nın İnegöl ilçesine tayini çıkan Milas Kaymakamı Eren Arslan’a ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarete MİTSO Başkanı Reşit Özer’ de katıldı. Başkan Tokat, Kaymakam Arslan’a Milas’ta yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.

MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra Milas Muhtarlar Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, gündemdeki konular hakkında konuşmalar gerçekleştirildi. Pandemi kurallarına riayet edilmesini hatırlatan Başkan Tokat, muhtarlara sağlıklı günler diledi.

Bu haber toplam 229 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.