TOKİ’nin yüzde 24 indirim kampanyası başlıyor

TOKİ’nin yüzde 24 indirim kampanyası başlıyor
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bu yıl ikincisi yapılacak yüzde 24 indirim kampanyası Cuma günü başlıyor.TOKİ Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bu yıl ikincisi yapılacak yüzde 24 indirim kampanyası Cuma günü başlıyor.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeniyle bu yıl ikincisini yapacakları yüzde 24 indirim kampanyasının Cuma günü başlayacağını söyledi. Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti. Turan, vatandaşların bu yöndeki beklentileri üzerine 2018 yılı için indirim kampanyasının ikincisini düzenlemeye karar verdiklerini söyledi. Her yıl yapılan indirim kampanyasında borcunu peşin ödeyen vatandaşlar için yüzde 20 indirim uyguladıklarını söyleyen Turan, Cuma günü başlayacak olan kampanyada indirim oranını yüzde 24'e çıkardıklarını belirtti.

Son başvuru 19 Ekim

Turan, kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabileceğini belirterek, "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak" dedi.

Bu haber toplam 309 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.