Toksöz, “Bakanlıklar Tüm Projelerimizi Onayladı”

Toksöz, “Bakanlıklar Tüm Projelerimizi Onayladı”
Cumhur İttifakı AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yatağan’a bağlı tüm mahallelerde tek tek seçmenlerin kapısını çalan Toksöz ve ekibi ilçe halkı tarafından...

Cumhur İttifakı AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yatağan’a bağlı tüm mahallelerde tek tek seçmenlerin kapısını çalan Toksöz ve ekibi ilçe halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Toksöz, seçim öncesi hazırladıkları tüm projelerin ilgili bakanlıklarca onaylandığını, bu hafta açıklayacaklarını belirtti.

31 Mart yerel seçimlerine bir aydan kısa bir süre kala partilerin belediye başkan adayları çalışmalarına hız verirken, Cumhur İttifakı AK Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz adaylık açıklamasının ilk gününden itibaren başlattığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçe merkezi ve bağlı mahallelerde tüm seçmene ulaşmak için çalmadık kapı bırakmayan Toksöz, gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek; “Yatağan’da insanımız artık hizmet istiyor. Projelerimiz hazır, sorunları biliyoruz. Hazırladığımız tüm projelerimiz ilgili bakanlıkların onayı alınarak hazırlandı. Yatağanımızda insanlarımız artık türlü vaatlerle kandırılmak istemiyor. Yatağanı gençleştirmek, hak ettiği hizmetleri sunmak, halkımıza hizmetkâr olmak için yola çıktık. Projelerimizin tamamını bu hafta sonuna kadar açıklıyoruz. Önce hizmet önce Yatağan diyerek yola çıktık. Hiç kimseyle bi hesabımız yok, hiçbir siyasi ayrım yapma düşüncemiz yok, Yatağan bizim, hepimiz aynı havayı soluyor aynı şehirde yaşıyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti, en hızlı en kaliteli şekilde götürmek olacak. Gittiğimiz her yerde bizlere gönül kapılarını açan tüm hemşerilerime sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ diye konuştu.

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.