‘Tom, Dick ve Harry’ Adlı Oyun Tekrar Seyirciyle Buluştu

‘Tom, Dick ve Harry’ Adlı Oyun Tekrar Seyirciyle Buluştu
SİNEM KARAKAYA- Muğla Gençlik Merkezi tiyatro ekibi olan Pi Comedia oyuncuları ‘Tom, Dick ve Harry’ adlı 2 perdelik İngiliz vodvili oyunu seyirciyle buluşturdu....

SİNEM KARAKAYA- Muğla Gençlik Merkezi tiyatro ekibi olan Pi Comedia oyuncuları ‘Tom, Dick ve Harry’ adlı 2 perdelik İngiliz vodvili oyunu seyirciyle buluşturdu. Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen oyun, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

2019 yılında Gençlik Merkezi bünyesinde Hıdır Öğünç tarafından kurulan Pi Comedia tiyatro ekibi, ‘Tom, Dick ve Harry’ adlı sergiledikleri tiyatro oyununa 18 günlük ana çalışmayla hazırlandı. Daha önce Mayıs ayında sergilenen oyun, yoğun istek üzerine tekrar seyirciyle buluştu.

‘Tom, Dick ve Harry’ Adlı Oyun Tekrar Seyirciyle Buluştu

Kısa zaman zarfında sıkı bir ekip çalışması yaptıklarını belirten oyun Yönetmeni Hıdır Öğünç; “ Bu oyunu 1 aylık çalışmayla ve değişen 3 oyuncuyla tekrar sahneye koyduk. 1 aylık çalışma süresince ekipte bulunan 60 kişi bir ekip ruhuyla hareket edip oyunu tekrar başarıyla sahneye taşıdık.  Uluslararası Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren ekip Gençlik Merkeziyle bütünleşmiş nadir ekiplerdendir. Oyunun çıkması için bize destek veren Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi’ye çok teşekkür ederiz. Oyunca ben deniz yönetmen Hıdır Öğünç ve Ömer Ergün arkadaşım dışında herkes öğrencidir. Pi Comedia Oyuncuları bu sene her aya bir oyun parolasıyla yola çıkmış altyapısı güçlü bir ekiptir. Gençlik Merkezi’ne gelen her tiyatro severe kapıları açıktır. Ekip sosyal sorumluluk projelerinde her daim bulunmuş ve bulunmaya devam edecektir. Biz, Pi Comedia oyuncuları bu oyunu yakın zamanda hayatını kaybeden Ramazan Uysal'a armağan ediyoruz.” Dedi.

Oyun sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, oyunculara çiçek takdim ederek; “ Bu gibi gösterileri her zaman destekledik. Desteklemeye devam edeceğiz. Harika bir oyundu. Tek tek bütün oyuncuları tebrik ederim.” Dedi.

Bu haber toplam 602 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.