Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel- İş Sendikası toplu iş sözleşmesi, DİSK Genel- İş Genel Başkanı Remzi Çalışkan ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin...

Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel- İş Sendikası toplu iş sözleşmesi, DİSK Genel- İş Genel Başkanı Remzi Çalışkan ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş arasında imzalandı. 3 yılı kapsayacak toplu iş sözleşmesinden 80 personel faydalanacak.  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün ev sahipliğinde yapılan toplu iş sözleşmesi törenine, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel- İş Genel Başkanı Remzi Çalışkan, DİSK Genel - İş Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş, DİSK Genel - İş Daire Başkanları, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcıları ile belediye personeli işçiler katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Emek en güzel değerdir. Benimde hayat felsefemdir. Çalışanlarımızın mutluluğu için biz imkanlarımız çerçevesinde gerekli desteği her zaman veriyoruz. Sendikamız ile karşılıklı sevgi, saygı ve yapıcı bir tutum içerisinde görüşmelerimizi tamamladık. Toplu sözleşme sürecinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum, sözleşmenin tüm işçi arkadaşlarımıza, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sözleşmeyi karşılıklı anlayış ile tamamladıklarını kaydeden DİSK Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan ‘Başkanımız Bahattin Gümüş’e işçilerimiz adına teşekkür ediyorum.’ dedi.

Bu haber toplam 781 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.