Toplu taşıma araçlarında HES kodu denetimi yapıldı

Toplu taşıma araçlarında HES kodu denetimi yapıldı
Muğla'nın Yatağan ilçesinde polis ekipleri şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, okul servisleri ile özel araçlarda yeni tip koronavirüs...

Muğla'nın Yatağan ilçesinde polis ekipleri şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, okul servisleri ile özel araçlarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimleri kapsamında sürücülerin ve yolcuların  Hayat Eve Sığar (HES) kodu kontrollerini yaptı.

Kovid-19 ile mücadele kapsamında, Muğla ile turizm merkezlerinin bulunduğu ilçelere giriş ve çıkışlardaki uygulama noktalarında denetimler sıkılaştırıldı.

Yatağan Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Aydın-Yatağan kara yolundaki uygulama noktasını gezerek, denetimleri yerinde inceledi.

Otobüs, minibüs, midibüs ve taksilerde maskelerini takan yolculara teşekkür eden ekipler, sürücüleri maskesiz yolcu almamaları konusunda uyardı.

Otobüsteki yolculara da ellerini sık sık dezenfekte etmeleri gerektiği hatırlattı.

Denetlemelerde şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan araçların yolcularının seyahat etmeden önce HES Kodu kontrol edildi.

Servis araçları ile özel otoları da durduran ekipler, POLNET bağlantılı tabletlerle sürücü ve yolcuların geldikleri yerlerde karantinada olup olmadıklarını kontrol etti.

Vatandaşlar da uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.