Toplu taşımada kamera zorunluluğu ertelendi

Toplu taşımada kamera zorunluluğu ertelendi
Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, şehiriçinde yolcu taşımacılığında kullanılan taksi, minibüs ve otobüs cinsi taşıtlarda...

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, şehiriçinde yolcu taşımacılığında kullanılan taksi, minibüs ve otobüs cinsi taşıtlarda kamera ve kayıt cihazı takılması zorunluluğunun federasyon ve odaların talebiyle 31 Aralık 2021 tarihine ertelendiğini duyurdu.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, şoför esnafının toplu taşımada kamera ve kayıt cihazı konusundaki erteleme talebini gündeme getirerek ilgili mercilere talebi ilettiklerini belirterek şoför esnafına müjde verdi.

Başkan Paskal, yaptığı açıklamada, Şehiriçinde yolcu taşımacılığında kullanılan taksi, minibüs ve otobüs cinsi taşıtlarda kamera ve kayıt cihazı takılması zorunluluğu federasyonumuzun ve odalarımızın talebiyle 31.12.2021 tarihine ertelenmiştir. Ayrıntılı bilgiler odamızdan elde edilebilir.” diye konuştu.

ŞOFÖR ESNAFI PANDEMİDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Virüs salgını nedeniyle çok zor günler geçirdiklerini kaydeden Başkan Paskal, pandemi mücadelesinde birlikte kurallara uymanın önemine dikkat çekerek şunları belirtti: “Başta sağlığımızı korumak üzere bu süreçten çıkmak için her türlü mücadeleyi birlikte yapacağız ve yapıyoruz. Sizlerin sıkıntılarınızı oda olarak harfiyen biliyor ve tüm yetkili kişi, kurumlara iyileştirme taleplerimizi (Maddi destek taleplerimiz dahil) aralıksız ilettiğimiz konusunda emin olun.Moralimizi bozmadan tüm salgın kurallarına uymanızı rica ediyor ve hepinize sağlıklı çalışmalar diliyorum.”

Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.