Toplu taşımaya pandemi denetimi

Toplu taşımaya pandemi denetimi
Milas Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, toplu taşıma yapan araçları Kovid-19 tedbirleri kapsamında denetledi. Sürücülere ve yolculara...

Milas Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, toplu taşıma yapan araçları Kovid-19 tedbirleri kapsamında denetledi. Sürücülere ve yolculara virüsle mücadele konusunda uyarıda bulunan trafik polisleri, kural ihlali yapan araçlara cezai işlem uyguladı.

Haber Merkezi

Milas’ta Kovid-19 ile mücadele çalışmaları kapsamında denetimler aralıksız sürüyor. Sosyal alanlarda ve iş yerlerine uyulması gereken kurallar, kısıtlamalar denetlenirken ilçede toplu taşıma hizmeti veren araçlara yönelik de denetim yapıldı.

Milas-Bodrum karayolundaki Milas Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde düzenlenen denetimde; toplu taşıma yapan S plaka, BB plaka, büyükşehirlerdeki toplu taşıma yapan resmi araçlar ve ilçeler arası taşıma yapan diğer araçlar koltuk kapasitesi ve ayakta yolcu durumuyla ilgili incelendi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı’nca gerçekleştirilen denetimde, koltuk kapasitesini aşarak ayakta yolcu taşıyan araçlara cezai işlem uygulandı.

Trafik polisleri, denetimde ayrıca sürücü ve yolcuları Kovid-19’a karşı uyararak herkesi hem kendi hem de diğer vatandaşların sağlığı için kurallara uymaya davet etti.

Bu haber toplam 584 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.