TOPRAKÇI, MUHTARLARI İL MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

TOPRAKÇI, MUHTARLARI İL MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ
Muğla'nın Menteşe, Ula, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde görev yapan 81 Muhtarların katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen...

Muğla'nın Menteşe, Ula, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde görev yapan 81 Muhtarların katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, kurum personelleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Osman Toprakçı; Bakanlık hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılmasında köprü vazifesi gören muhtarlara destek ve yardımları için teşekkür ederek, müdürlük ve bağlı kuruluşların yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgilendirme yaptı. Aynı desteği kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda da beklediğini belirten Toprakçı, Muğla’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Sıfır Tolerans ilkesiyle hareket ettiklerini kaydetti.

Toplantıda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Strateji Belgesi, (2021-2025) 4.Ulusal Eylem Planı ve Cumhurbaşkanlığı V. 180 günlük icraat programı kapsamında Muhtarlara yönelik kadına yönelik şiddet ve erken yaşta ve zorla evliliklerle mücadele konularında bilgilendirme sunumları yapıldı.

Eğitim sonunda karşılıklı soru cevap ve vatandaşlara hizmetin daha hızlı ulaşması konusunda yeni projeler ve kadına yönelik şiddete karşı alınması gereken önlemler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.