TOPRAKÇI’DAN, SOSYAL HİZMET MERKEZİ’NE ZİYARET

TOPRAKÇI’DAN, SOSYAL HİZMET MERKEZİ’NE ZİYARET
Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı Fethiye Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti.Geçtiğimiz günlerde Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl müdürlüğü görevinden Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü Daire Başkanı...

Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı Fethiye Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Muğla Aile Ve Sosyal Hizmetler İl müdürlüğü görevinden Kadın Statüsü Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak ayrılan Seyfi Bozçelik’in yerine Bakanlık tarafından Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak göreve başlayan Osman Toprakçı Fethiye Sosyal Hizmet merkezine ziyarette bulundu.

Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Toprakçı, Sosyal Hizmet Merkezi toplantı salonunda kuruluş personelleri ile bir araya gelerek, personellerinin istek ve görüşlerini dinledi.

İl Müdür Yardımcısı Kudret Gültaş ile birlikte ziyaret gerçekleştiren İl Müdürü Osman Toprakçı Fethiye Sosyal Hizmet merkezi Tuğba Baki’den Fethiye Sosyal Hizmet merkezinin işleyişi hakkında bilgi de alan Osman Toprakçı, “Fethiye İlçemizde hep birlikte güzel işler başaracağımızın inancı içerisindeyim. Çalışan tüm personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 499 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.