Töre: “Sağlık çalışanları ile beraber en çok fedakarlıkta bulunan meslek grubu öğretmenler”

Töre:  “Sağlık çalışanları ile beraber en çok fedakarlıkta bulunan meslek grubu öğretmenler”
Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı sene başı mesleki çalışma programının başlamasıyla 24 Ağustos tarihinde...
Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı sene başı mesleki çalışma programının başlamasıyla 24 Ağustos tarihinde okullara dönen öğretmenlere sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Töre, pandemi sürecinde sağlık çalışanları ile beraber en çok fedakarlıkta bulunan meslek grubunun öğretmenler olduğunu söyledi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı sene başı mesleki çalışma programının başlamasıyla okullara dönen öğretmenlere sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Pandemi sürecinde öğretmenlerin, sağlık çalışanları ile beraber fedakarlıkta bulunan meslek grubu olduğunu kaydeden Töre, “Geçtiğimiz Mart ayından bu yana devam eden pandemi sürecinde öğretmenlerin gerek maske, dezenfektan ve çeşitli hijyen malzemelerinin üretimindeki katkıları, gerekse uzaktan eğitim sürecinde gösterdikleri özverili çalışmaları unutulamaz. Ülkemizde sağlık çalışanları ile beraber en çok fedakarlıkta bulunan meslek grubu olmanız siz değerli meslektaşlarımızın ne kadar gurur duymanız gerektiğini gösteriyor. Tüm dünyayı saran ve ülkemizin de yaşadığı bu zor pandemi sürecinde göstermiş olduğunuz  gayret ve çabalarınızla “Gelmiş geçmiş en yüce ve en değerli meslek” olmanın hakkını bir kez daha gösterdiniz. Şahsım ve kurumum adına sizlere şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“OKULLARI YÜZ YÜZE EĞİTİME BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ”

24 Ağustos tarihinde okullarda başlayacak olan mesleki çalışma programlarında öğretmenlere  çok büyük görevler düşmekte olduğunu vurgulayan Töre, okulları 21 Eylül tarihinde başlaması planlanan yüz yüze eğitime birlikte hazırlayacaklarını ifade etti.

“Bu sefer göstereceğimiz gayret ve çaba farklı olacaktır” diyen Töre, 31 Ağustos'ta başlayacak olan uzaktan eğitimle birlikte 21 Eylül'de geçilmesi planlanan yüz yüze eğitime kadarki süreçte öğretmenlere,  öğrenci ve velilerin yanlarında olduklarını hissettirerek, onlara destek ve örnek olarak, sonucunda çok özledikleri öğrencilerine sınıflarda kavuşma heyecanını birlikte yaşayacağız” dedi.

“MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM”

Mesleki çalışma programı dolayısıyla okulları hazırlandıklarını ifade eden Töre, öğretmenlerden maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralarına dikkat etmelerini istedi. Töre, “Okullarımızda siz geliyorsunuz diye hazırlıklarımız başladı. Sizin ne kadar dikkat edeceğinizi bilsekte bir meslektaşınız olarak yine söylemekte fayda görüyorum. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanız,  siz değerli öğretmenlerimizin sağlığını koruyacaktır.  İnşallah okullarımızı sağlıkla ve güvenle hep birlikte açacağız. Tüm öğretmenlerime başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 855 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.