Töre; “Savaşırsanız kazanırsınız”

Töre; “Savaşırsanız kazanırsınız”
Türkiye Basketbol 2.Liginde ki tek temsilcimiz Muğla Ormanspor Hafta sonu Aydın Deplasmanında oynayacağı Aydın Efespor karşılaşmasına hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde nefes kesn bir maçın ardından güçlü Rakibi...

Türkiye Basketbol 2.Liginde ki tek temsilcimiz Muğla Ormanspor Hafta sonu Aydın Deplasmanında oynayacağı Aydın Efespor karşılaşmasına hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde nefes kesn bir maçın ardından güçlü Rakibi Kayseri İstemspor’u yenmeyi başararak glibiyet sayısını 2 ye çıkaran Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Aydın’dan galibiyetle dönerek düşme potasından uzaklaşmayı hedefliyor. Aydın Efe’Nin çok güçlü bir rakip olduğunu söyleyen Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Baş Antyrenörü Serkan Töre, Aydın Efe uzun süredir bir arada oynayan güçlü isimlerden oluşan bri kadro. Biz ise malum süreçlerden geçerek yeni yeni toparlanmaya çalışan bir kulübüz. Yönetim Kurulumuz canla başla kaynak arayışında bizlere de düzen sahada savaşarak kazanmak. Bu işin bahanesi, osu şusu busu olmaz. Savaşan kazanır. Oyuncularım da bunun bilincinde, ben Muğlalılı spor severleri takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum.pişman olmayacaklarına emin olabilirler dedi.

Mali duruma göre Aydın deplasmanına günübirlik de gidilebileceğini söyleyen Muğla Ormanspor Baş Antrenörü Serkan Töre; bazı şeylerin arkasına sığınamayız. Kadro genişliğimiz yok. Fakat oyuncularım motive durumda son topa kadar savaçacağız dedi.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.