TOSFED’ten silahlı tartışma ile ilgili açıklama

TOSFED’ten silahlı tartışma ile ilgili açıklama
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Bodrum’ da düzenlenen Bodrum Rallisi’nin ödül töreninin tamamlanmasının ardından yaşanan silahlı tartışma ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.Edinilen bilgiye göre hafta sonu...

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Bodrum’ da düzenlenen Bodrum Rallisi’nin ödül töreninin tamamlanmasının ardından yaşanan silahlı tartışma ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre hafta sonu Bodrum’da düzenlenen Bodrum Rallisi’nde bir yakınının rallide yarıştığı öğrenilen oyuncu Mustafa Üstündağ, Yakaköy Mahallesinde bulunan özel bir kolejin otopark kısmında gerçekleşen organizasyonun ödül töreni sonrası, organizasyon yetkilileri ile tartıştı. Ünlü oyuncunun yakınının kullandığı aracın yarışta kaza yaptığı öğrenilirken, ödül töreni sonrası alana gelen Üstündağ ve beraberindekiler, organizasyon sorumlularına saldırdığı ve arbede sırasında 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu yaşanan silahlı tartışma ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri yer verdi:

“Federasyonumuza bağlı tescilli organizatör kulüplerimizden Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından 10-11 Nisan tarihinde Bodrum – Muğla’da düzenlenen Bodrum Rallisi’nin ödül töreninin tamamlanmasının ardından, birkaç kişiden oluşan bir grup; ‘yoldan çıkan bir ekibin üyelerine müdahale edilmediğine’ dair asılsız bir ihmal iddiası üzerine ralli merkezine gelerek organizasyon görevlilerine önce sözlü, sonra da fiili olarak saldırmış; kulüp yöneticilerimizden birisi ile bir güvenlik görevlisini darp etmiş ve kendi grupları içinde yer alan bir kişiyi silahla yaralamıştır. Emniyet güçlerimiz yaşanan bu üzücü olaya hemen müdahale etmiş ve akabinde yasal süreç başlatılmıştır. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu olarak yaralanan kulüp yöneticilerimiz ve güvenlik görevlisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir; yasal sürece müdahil olup, sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı bildirir ve olaya ilk andan itibaren gerekli müdahaleyi yapan tüm emniyet kuvveti mensuplarımız ile sağlık personelimize teşekkürlerimizi sunarız.”

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.