Tosun; “Belediye Personeline Sahip Çıkacağız”

Tosun; “Belediye Personeline Sahip Çıkacağız”
İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Sabah erken saatlerde başlayarak gece geç saatlere kadar esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tosun, ziyaret ettiği vatandaşlardan...

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor. Sabah erken saatlerde başlayarak gece geç saatlere kadar esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tosun, ziyaret ettiği vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Göreve geldikleri takdirde kamuoyuna yayılmaya çalışılan dedikoduların aksine bütün belediye personeline sahip çıkacaklarını ve işçi çıkarmayacaklarını söyleyen Tosun, kurumsallaşmış bir belediyede personelin de vatandaşların da daha mutlu olacağını söyledi.

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Yarımada genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Bodrumlu kadınların katıldığı el sanatlarını kursunu, Kumbahçe Mahallesi’nde yaşayan kadınların düzenlediği toplantıya katılan Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya ile yönetimini ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak Belediye seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ilk olarak Bodrumlu kadınların katılımıyla düzenlenen el sanatları kursunu ziyaret etti. Kursta kadınlar tarafından yapılan el işlerini inceleyen Tosun, göreve gelmeleri durumunda yarımada genelinde el sanatları kurs merkezlerinin ve el sanatları köylerinin Bodrumluların hizmetine sunulacağını belirtti.

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.