TRAFİK EKİPLERİ ÇOCUKLARLA KARTOPU OYNADI

TRAFİK EKİPLERİ ÇOCUKLARLA KARTOPU OYNADI
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çocuklarla kartopu oynayarak, can dostları besledi.Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından okullarında...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çocuklarla kartopu oynayarak, can dostları besledi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından okullarında yarıyıl tatiline girmesini fırsat bilen çocuklar park ve bahçelerde doyasıya karın tadını çıkardı.

Tüm zorlu koşullara rağmen ilçenin güvenliğini sağlamaya devam eden Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde Sağanak  Kar Yağışı Tedbirleri kapsamında koordineli olarak çalışmalarına devam etti.

Sağanak  kar yağışı etkisi ile olumsuz hava ve yol şartları karşısında ilk andan itibaren planlı kış tedbirleri kapsamında  merkez ve ilçe trafik birimleri olarak  karla mücadele ve tuzlama ekipleri ile işbirliği içerisinde trafikte bulunan araç kullanıcıları ve yolcuların güvenliği sağlayan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşın yanında olmaya devam etti.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından karla mücadele ekiplerinin çalışma  yaptığı güzergâhlara   çalışma bitene kadar trafik akımı geçici olarak kapatıldı.  Araçlar depolanarak,  mahsur kalan vatandaşlara yardım sağlayacak kurumlarla iletişim sağlandı.

Diyaliz ve  ilk yardım hizmeti veren kurumların güzergâhlarının üzerinde çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Mağduriyetler giderilerek,  kar temizliği yapılan  güzergâhlarda trafik akımı açıldı. Yardıma muhtaç can dostları  olan sokak hayvanlarına trafik ekiplerince mama dağıtılarak, kuşlara yem verildi.

Trafik ekipleri  geleceğimizin çocuklarımızla beraber kartopu oynadı. Park ve bahçelerde doyasıya karın tadını çıkaran çocuklara yoldan geçen diğer vatandaşların katılımı ile renkli ve keyifli anların yaşandığı gözlerden kaçamadı.

Çocuklar ile birlikte çekilen fotoğrafların ardından ekipler tarafından zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları ve  park dışında oynamamaları konusunda söz alınarak dikkatleri çekildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince kar yağışının etkisi bitene kadar diğer kurumlarla birlikte trafik güvenliği için  işbirliği sürdürülerek, planlı tedbirlerin koordineli  olarak devam edeceği kaydedildi.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.