Trafik Müdüründen Tavaslı ailesine ziyaret

Trafik Müdüründen Tavaslı ailesine ziyaret
Gazetemizin 26 Ekim tarihli sayısında “Hayat penceresine ‘park’ engeli” başlıklı haberimize konu olan Tavaslı ailesinin engelli çocukları Serkan...

Gazetemizin 26 Ekim tarihli sayısında “Hayat penceresine ‘park’ engeli” başlıklı haberimize konu olan Tavaslı ailesinin engelli çocukları Serkan Tavaslı’nın sokağı görebildiği tek pencerenin önüne araç parkı yapılmaması talebi, Menteşe Belediyesi’ni harekete geçirmiş, Belediye ekiplerince, söz konusu evin önüne duba dikilmişti. Bu gelişmenin ardından Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Ferhat Demiriz göreve başlar başlamaz Serkan Tavaslı’yı evinde ziyaret etti.

Neval Çolak Arslan

Muğla Gazetesi’nin 26 Ekim tarihli manşetinde yer alan “Hayat penceresine park engeli” başlıklı haberimize konu alan Tavaslı ailesi ve engelli oğulları Serkan Tavaslı’ya, göreve yeni başlayan Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Ferhat Demiriz tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Dikilen dubaları yerinde inceleyen ve anne Ayşen Tavaslı ile sohbet eden Şube Müdürü Ferhat Demiriz, yaşanabilecek her türlü sıkıntıda ailenin yanında olduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 673 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.