TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı stantlarda sergilendi

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı stantlarda sergilendi
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Göcek Süleyman Şatır Lisesinde düzenlenen Tubitak 4006 Bilim Fuarında öğrencilerle bir araya geldi.Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı,...

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Göcek Süleyman Şatır Lisesinde düzenlenen Tubitak 4006 Bilim Fuarında öğrencilerle bir araya geldi.

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, okul bahçesinde açılan stantlarda sergilendi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında öğretmenlerden ve öğrencilerden bilgi alan Kaymakam Fırat, öğrencilerin ileriye dönük bir çalışmaya imza attığını belirtti.

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi Müdürü Suhan Mehmet Fidan, “Bu proje kapsamında 21 çalışmamız kabul gördü. Öğretmenlerimiz rehberliğinde, öğrencilerimiz çalışmalarını sergiledi. Diğer öğrenciler ve halkımız da organizasyonumuzu inceleme fırsatı buldular. Çok güzel bir sergi olduğunu düşünüyorum. Tüm halkımızın ve öğrencilerimizin sergimizi görmelerini temenni ediyoruz. Sayın Kaymakamımız ve Milli Eğitim Müdürümüz çalışmaları çok beğendi” dedi.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya açıklamasında, “Öğrencilerimizin bir yıl önce hazırladığı TÜBİTAK 4006 çalışmalarının sergisindeyiz. Bilime dair güzel çalışmalara imza atılmış. Bilim, matematik, edebiyat ve yerel kültürlerimize dair birçok eser yer alıyor. Herkesin beğenisini kazanan bir organizasyon olmuş. Emeği geçen müdürümüze, müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat yaptığı açıklamada, “Bulunduğumuz süreçte eğitim daha önemli hale geldi. Bugün öğrencilerimizin bilimsel çalışmalarından oluşan sergiyi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile ziyaret ettik. Çocukların kendi başına bir şey yaptıklarını görmek, geleceğe dönük projeleri incelemek beni ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkaracak böyle projelerin, büyüyerek devam etmesini istiyorum. İlerleyen süreçte başka okulların daha spesifik çalışmalar yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 518 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.