TÜBİTAK ARDEB ve BİDEB Program Güncellemeleri Konferansı

TÜBİTAK ARDEB ve BİDEB Program  Güncellemeleri Konferansı
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde TÜBİTAK Başkan Yardımcısı V. Prof. Dr. Feza Korkusuz'un konuşmacı olarak katıldığı “TÜBİTAK ARDEB ve BİDEB Program Güncellemeleri Konferansı” gerçekleştirildi.Konferans öncesi Prof....

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde TÜBİTAK Başkan Yardımcısı V. Prof. Dr. Feza Korkusuz'un konuşmacı olarak katıldığı “TÜBİTAK ARDEB ve BİDEB Program Güncellemeleri Konferansı” gerçekleştirildi.

Konferans öncesi Prof. Dr. Feza Korkusuz, MSKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nerves Hürriyet Aydoğan nezaretinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Korkusuz'a günün anısına, Milas Meslek Yüksekokulumuzda dokunan bir kilim takdim edildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binasında gerçekleşen konferansa, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'in yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu konferansta TÜBİTAK

ARDEB ve BİDEB'in; “1001, 1002, 1003, 3501, 2244 ve 2232” programlarına ilişkin güncellemeler anlatıldı. Konferansta Prof. Dr. Feza Korkusuz, her bir bilimsel araştırma desteği ve burs programları hakkında detaylı bir sunum yaptı.

Konferansın devamında üniversitemiz akademisyenlerinin daha önce TÜBİTAK projelerine ilişkin yaşamış oldukları tecrübeler de paylaşıldı. Konferansın soru cevap şeklinde ilerleyen son bölümünde ise, TÜBİTAK panel sürecine yönelik öneri ve talepler katılımcılar tarafından Prof. Dr. Feza Korkusuz'a aktarıldı. Konferans, Rektörümüz Çiçek'in Prof. Dr. Feza Korkusuz'a plaket takdimi ile sona erdi.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.