Tüm ligler ertelendi

Tüm ligler ertelendi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'in ertelendiğini açıkladı. Futbol ile birlikte basketbol ve voleybol ligleri de ertelenirken,...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'in ertelendiğini açıkladı. Futbol ile birlikte basketbol ve voleybol ligleri de ertelenirken, süre hakkında tarih verilmedi.

Ülke genelinde alınan Corona virüs tedbirleri kapsamında Süper Lig'de erteleme kararı çıktı.  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Futbol, Basketbol, Voleybol Federasyonları'nın Başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ile yaptığı toplantının ardından liglere süresiz ara verildiğini açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, Süper Lig ile beraber basketbol ve voleybol liglerinin de ertelendiğini duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, “Corona virüs bütün dünyada en çok etkilediği alanlardan birisi de spor. Salgının kontrol altına alınamadığı ülkelerde spor faaliyetleri durdurulmuş durumda. UEFA da EURO 2020'yi 2021'e erteledi. İstanbul'da büyük bir gayretle hazırlandığımız Şampiyonlar Ligi finalinin de ileri bir tarihe alınması kararı verildi. Biz de her birimimizle hızlı bir yardımlaşma içerisindeyiz. Uygulamaları hızlı bir şekilde alıyoruz. Futbol, Voleybol, basketbol federasyonlarımız ve Kulüpler Birliği başkanlarımızla yaptığımız toplantıda liglerimiz için erteleme kararı verdik. Umarım bu süreci daha iyi geçirir ve güçlenerek çıkarız. Erteleme süresi boyunca sporcularımızın sağlığı bizim için çok önemli. Bunlar için gereken tedbirleri almak durumundayız. Yabancı sporcuların yurt dışı konularına hassasiyet gerekiyor. Başkanlarımızla bunu konuştuk. 14 gün karantina süreçlerini ciddi şekilde takip edeceklerini söylediler” dedi.

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.